Patru copii romi, accidentați în Belgia. În mașina acestora s-au găsit lucruri furate

masina romi
masina romi

Patru copii români au fost răniți într-un accident de mașină în Flandra, după ce șoferul nu a oprit la un filtru al poliției. Copiii aveau vârsta între 12 și 14 ani, în mașină polițiștii găsind mai multe lucruri furate.  Potrivit MAE, toţi cei patru proveneau dintr-o tabără de romi, iar doi dintre ei au mai fost cercetaţi pentru furt.

Accidentul a avut loc în provincia belgiană Flandra. Cei patru copii, cu vârste între 12 şi 14 ani, au trecut în mare viteză pe lângă un punct de control al poliţiştilor. Imediat, autorităţile au plecat pe urmele lor. A urmat o cursă nebună, iar, într-un viraj, copilul aflat la volan a pierdut controlul maşinii.

Cei patru români au fost transportaţi imediat la spital, unul dintre ei fiind în stare gravă. Autorităţile anchetează cum au ajuns minorii să se plimbe cu maşina, iar unul dintre ei chiar să conducă vehiculul. Totodată, poliţiştii belgieni au fost uimiţi să descopere că în maşină se aflau obiecte furate.

"Potrivit informaţiilor furnizate Ambasadei României la Bruxelles de către autorităţile de poliţie belgiene, în accident au fost implicaţi 4 cetăţeni români minori cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani. Aceştia circulau cu un autoturism cu plăcuţe de înmatriculare româneşti falsificate, nu aveau asupra lor documente de identitate, iar în maşină s-au găsit mai multe obiecte furate. Minorii au fost răniţi uşor în urma accidentului şi au primit îngrijiri medicale corespunzătoare", se arată în răspunsul Ministerului de Externe.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel