EXCLUSIV  Partidul de cristal. De ce se sparge USR, după ancheta DNA. Ce putere are Vlad Voiculescu asupra lui Cătălin Drulă

foto pexels/pixabay
foto pexels/pixabay

Cum s-a spart USR, partidul ”curățel”. 

Jurnalistul Val Vâlcu și sociologul Alfred Bulai au vorbit despre cum se sparge USR, partidul de cristal al scenei românești. În cadrul emisiunii ”Nod în Papură”, Val Vâlcu a punctat că ”cei care urlau cel mai tare că DNA are dreptate, coruptul, etc, sunt cei care acum au un prejudiciu de 1 mld, Drulă, Voiculescu...”. ”USR a fost o speranță pentru mulți români când a apărut pe scena politică. Din păcate, odată cu candidaturile politice, oamenii s-au dezumflat, pentru că, la vârful lor, au apărut lucruri neplăcute” a punctat Alfred Bulai. ”Deci se duc la fund pe aceeași schemă” a remarcat Val Vâlcu, completat de Alfred Bulai: ”În momentul în care tu ești cel curățel, ai o problemă când se dovedește că nu ești”. 

”M-aș gândi la o analogie cu cristalul, cu structurile cristaline. Inflexibil, aliniat, cristalin. Cristalul nu se îndoaie, nu se lasă la colțuri, când se sparge, se sparge, așa și cu ăștia puri și duri, când s-au spart, s-au făcut cioburi” a remarcat jurnalistul Val Vâlcu. 

Sociologul Alfred Bulai a oferit consultanță gratis, în continuarea discuției: ”Lumea în politică nu înțelege că, în politică, e chiar nevoie să ai vaccin. Dacă nu te înjură lumea, nu te critică, în momentul în care ai vaccin, va fi nasol rău de tot”. 

”Tu, ăla care te închinai la DNA, acum să vii să invoci atac politic, că vor să te scoată din cursă. Cum să te creadă ai tăi?” a ridicat problema Val Vâlcu. Pe de altă parte, jurnalistul a remarcat atitudinea Ioanei Mihăilă, pe care a apreciat-o drept foarte bună. ”În schimb, Drulă vine și-l apără orbește pe Vlad Voiculescu - nu știu cu ce-i ține la mână Vlad Voiculescu, când el era singurul în problemă. E șeful organizației București, conduce spitalele, e miză financiară importantă. Bucureștiul e chiar important la primărie, mai important ca orice alt minister, unde nici nu stai patru ani. Efectiv, se face scut în jurul lui, (...) se aruncă în cap cu tot cu partid” spune Val Vâlcu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel