Părinţii tinerei înecate în Dunăre au fost ucişi cu 25 - 30 de lovituri de cuţit

BUZAU - MICROBUZ - ACCIDENT
BUZAU - MICROBUZ - ACCIDENT

Părinţii Gabrielei Mitu, tânăra din Cernavodă care s-a înecat, luni, în Canalul Dunăre-Marea Neagră, au fost ucişi cu zeci de lovituri de cuţit, murind la un interval de 15-20 de minute unul de celălalt, arată una dintre concluziile preliminare ale medicilor legişti.

Potrivit medicului legist Mihai Onciu de la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Constanţa, în urma necropsiei s-a stabilit că moartea celor doi a survenit mai multor lovituri primite în zona capului şi a gâtului.

"Decesul celor doi soţi a survenit unei hemoragii masive, prin plăgi înţepate-tăiate la nivelul capului şi gâtului, în special pe partea dreaptă, cu secţiuni ale vaselor mari de sânge. Pot spune că femeia (Elena Garoafă, de 55 de ani - n.r.) primise în jur de 25 de lovituri, iar soţul ei (Petre Garoafă, de 62 de ani - n.r.) circa 30 de lovituri cu un corp tăietor-înţepător, din care câte cinci-şase profunde”, a declarat Mihai Onciu, care a precizat că moartea acestora a survenit la un interval de 15 - 20 de minute unul de celălalt.

De asemenea, în cazul Gabrielei Mitu medicul legist a declarat că moartea acesteia a fost cauzată de asfixie mecanică prin înec, informează Mediafax

"Tânăra a murit înecată. Pe corpul ei au fost găsite şi câteva echimoze, dar acestea sunt în evaluare, să vedem dacă se poate stabili o cazualitate între ele şi înec”, a mai afirmat Mihai Onciu.

El a mai spus că deocamdată nu s-a stabilit dacă moartea soţilor Garoafă s-a produs înainte sau după cea a fiicei lor, acest aspect, foarte important în ancheta criminaliştilor constănţeni, fiind şi el în evaluare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel