Ozana Barabancea, schimbare majoră: Îmi fac semnul crucii

Ozana Barabancea, jurata de la "Te cunosc de undeva", revine galopant la silueta silfidă din tinereţe. Fanii i-au făcut nenumărate complimente pe pagina personală de Facebook.

"Superbăăăăă!", "Doamne cât ai slăbit!", "Îmi fac semnul crucii și deasupra farfuriei, cum bine spunea părintele Arsenie Boca, dar și când vă privesc și văd frumusețe!", i-au transmis admiratorii pe Facebook, potrivit Antena 1.

Ozana Barabancea susține că decizia de a trece printr-o operație de micșorare a stomacului nu a fost deloc una ușoară, ba dimpotrivă. Ba mai mult, artista a preferat să discute personal cu medicul chirurg, fără intervenția vreunei terțe persoane, tocmai pentru a fi totul cât mai intim cu putință.

(w670)

"Am stat și-am cântărit subiectul ăsta șase luni de zile. Medicul mi-a fost recomandat. L-am accesat pe internet, pe Facebook, nu am vrut să mai știe nimeni. I-am zis - bună ziua, domnul doctor, sunt artist liric la Opera Națională, aș vrea să discutăm cu privire la o operație. Mi-a spus așa: 'doamnă, decizia este mai importantă decât incizia. Cântăriți bine ce vreți să faceți'", a povestit Ozana Barabancea în cadrul emsiunii "Refresh by Oana Turcu" de la Antena Stars.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel