Orban pune condiţii pentru candidat comun cu USR-PLUS: Să îşi rezolve mai întâi problemele

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că Alianţa USR - PLUS ar trebui să îşi rezolve prima dată problemele interne, şi abia apoi să lanseze apeluri pentru un candidat comun la primăria Capitalei. 

„Am discutat cu domnul Cioloș, în vizita de la Bruxelles, am inclus o întâlnire. (...) Noi avem propria procedură de desemnare a candidatului, fiecare are propria procedură de desemnare, întâi să-și rezolve problemele interne, după aia să lanseze apeluri", a spus premierul Ludovic Orban, luni, după ședința Biroului Executiv al partidului, întrebat de solicitările USR-PLUS pentru un candiat comun de dreapta la alegerile locale, conform Mediafax. 

Cioloş, solicitare pentru PNL 

 

Liderul PLUS, Dacian Cioloș, a afirmat, vineri, că dacă PNL dorește să susțină un candidat propriu la alegerile pentru Primăria Capitalei, ar trebui să-l prezinte în spațiul public și nu la „masa tocmelilor". Cioloș a explicat că momentan USR-PLUS își prezintă candidații în faza de precampanie.

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, după ședința Biroului Executiv, că PNL a decis data de 1 martie termen limită pentru desemnarea candidaților la locale, atât în București, cât și în celelalte municipii. El a spus că în cadrul sondajului intern, vor fi analizați și candidați din afara PNL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel