Orban, jos de la vârful PNL? Pieleanu, date din sondaje: Principalul motiv de revoltă

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Lideri ai PNL ar dori să-l debarce pe Ludovic Orban de la conducerea partidului, potrivit unor surse citate de Antena 3. Marius Pieleanu, sociolog, nu crede că se va întâmpla acest lucru. . 

”Ludovic Orban a câștigat președinția PNL într-un mod democratic. Sigur că există oameni să-l poate înlocui oricând, ca-n orice alt partid. Deocamdată, Ludovic Orban se află pe o poziție foarte puternică în partid, se bazează pe instituții și pe sprijinul președintelui Iohannis. Nu dau niciun fel de șansă celor care ar dori să-l schimbe acum din funcție” a spus sociologul Marius Pieleanu, la Antena 3. 

Date din sondaje

Sociologul a mai precizat: ”Senatorul Daniel Zamfir are dreptate. E un președinte care apără cătușele, a uitat de drepturile și libertățile fundamentale, valori de bază ale liberalismului, dar e altă discuție. Singura mea problemă ca și cetățean și comentator politic este faptul că sigur direcția în care se îndreaptă PNL nu e cea corectă și bună pentru partid. El se află în 20 - 21 - 22% astăzi, nu a crescut cu nimic de la alegerile generale. În mod normal, sub un președinte nou ar fi trebuit să crească, nu se întâmplă asta și acesta ar trebui principalul motiv și argument pentru o mică revoltă în partid, măcar din punctul acesta de vedere”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel