Oltchim se desființează. Handbalistele, anunțate pe email

4.HANDBAL FEMININ:CS OLTCHIM RAMNICU VALCEA-ZVEZDA ZVENIGOROD ,LIGA CAMPIONILOR (16.02.2013)
4.HANDBAL FEMININ:CS OLTCHIM RAMNICU VALCEA-ZVEZDA ZVENIGOROD ,LIGA CAMPIONILOR (16.02.2013)

Conducerea clubului de handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea și-a anunțat ieri șase dintre cele mai bune jucătoare că vor trebui să părăsească echipa, deoarece nu le mai pot fi plătite salariile. Formația din Vâlcea va reveni la denumirea "Chimistul" și nu va mai participa în sezonul viitor în Liga Campionilor, scrie adevarul.ro.

 Alexandrina Barbosa, Adriana Nechita, Adina Meiroșu, Cristina Neagu, Aurelia Brădeanu și Paula Ungureanu au fost înștiințate printr-un email că nu vor mai juca la campioana României, cea mai bună echipă de handbal din ultimii 10 ani.

Cele șase își doreau să continue la clubul vâlcean, mai ales când pe 1 mai conducerea formațiunii a dat asigurări că Olrchim nu se va dizolva, dispunând chiar de un buget de 1,5 milioane de euro, potrivit gsp.ro.

 Echipa va trebui să se bazeze în sezonul viitor pe jucătoaterele tineri fără pretenții financiare mari. O problemă o reprezintă însă jucătoatele împrumutate la alte echipe, precum Eliza Buceschi sau Daniela Băbeanu.

Oltchim are al doilea coeficient din Europa, după unguroaicele de la Gyor, și e calificată direct în grupele Ligii Campionilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel