Olguţa Vasilescu, răspuns pentru Cîţu: Miorlăie că vine austeritatea din cauza PSD, deşi guvernează ei

Lia Olguţa Vasilescu i-a răspuns lui Florin Cîţu şi pe pagina sa de socializare. Fostul ministru al Muncii l-a acuzat pe ministrul liberal că "miorlăie că vine austeritatea din cauza PSD, deşi ei sunt la guvernare". 

"Să îi răspundem și ministrului CÎțu care a ieșit azi că mâțu să miorlăie că vine austeritatea peste români din cauză de PSD, deși guvernează ei...

1. Se plânge de un deficit de sub 3 mld lei la pensii anul acesta. Când noi am preluat guvernarea, acest deficit era de 16 mld lei. După mintea Cîțului e mai rău acum...

2. Tocmai transferul contribuțiilor pe care îl contesta PNL, fiindcă nu au cum să recunoască faptul că ieșeau degeaba în piață la proteste când noi aveam dreptate să facem această inginerie, a ajutat la scăderea deficitului și la capacitatea statului de a majoră punctul de pensie. Pentru că pensiile nu au crescut din împrumuturi, ci din mai bună colectare la buget că urmare a transferului contribuțiilor.

3. Că să elimine TOTAL deficitul la pensii, trebuie închis cercul și adoptată legea lui Teodorovici care prevede reincriminarea infracțiunii de stopaj la sursă, fiindcă sunt încă mulți angajatori care nu varsă contribuțiile deși acestea reprezintă acum banii angajaților și e furt ceea ce fac.

4. Cîțu nu își cunoaște nici măcar atribuțiile că ministru de Finanțe. El mă acuză pe mine, ministrul Muncii, de proastă colectare a contribuțiilor. Apocalipticule, e fix jobul tău că ministru de FINANȚE, pentru asta te plătim!

5. Întrebat fiind azi dacă vor crește pensiile anul viitor, face același joc de balet că și baubaul de la Muncă. Spune că va respectă legea în vigoare! Legea în vigoare acum, care prevede creșteri sau legea în vigoare de după turul 2, fără creșteri, eventual și cu impozitarea pensiilor sub 2000 lei?

6. Plimbă niște zvonuri că s-au furat bani de la buget și e penal și e grup infracțional și prostiile lor de habarnisti, pentru a se asigura că poporul rămâne iar inert la măsurile de austeritate pe care le pregătesc! Ce bani am furat noi? De unde? Cât? Ce fumezi?

7. Spune că deficitul nu poate fi ținut sub 3 la sută anul acesta. Noi am putut, deși în fiecare an mințeai tu, apocalipticule, că va fi mai mare. Banca Mondială spunea săptămâna trecută că se poate. Dar dacă eșți prost sau te cheamă Cîțu nu știi cum și nici nu întrebi unii mai deștepți că ține!

8. Spune că sunt guralivă. Nu ați văzut nimic până acum, habarnistilor! Credeți că nu vom avea reacție când vedem cum va bateți joc de muncă noastră și de toate categoriile sociale? Pregătește-ți blană că văd că te mănâncă!", a scris Lia Olguţa pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel