Oana Pellea, atac dur după moartea lui Andrei Gheorghe: „Mi-e scârbă!"

Oana Pellea a lansat un atac dur,  îndreptat către oamenii de media care nu l-au tolerat pe Andrei Gheorghe și care totodată, au ținut să empatizeze după deces.

Oana Pellea i-a criticat dur pe toți cei care îl laudă pe Andrei Gheorghe, însă care nu i-au oferit un loc de muncă pe măsura „înălțimii inteligenței și culturii" omului de media. Mai mult atât, actrița vorbește despre cei care-l elogiază pe Andrei Gheorghe doar pentru a se pune în valoare, deși erau contestatari declarați.

Oana Pellea: „Mi-e rușine de rușinea lor"

„Toți cei care vorbesc acum despre Andrei laudativ... Câți i-ați oferit de muncă... Câți i-ați oferit un job care să fie la înălțimea inteligenței și culturii lui, câți ați avut puterea să treceți de cinismul lui superinteligent, de miștoul trist și de privirea lasăr, să acceptati adevărul frust ce-l arunca în fața oricui?
Omul ăsta, ca și mulți alții, merita mult mai multă atenție, căldură, merita să fie investit cu mult, mult mai multă încredere și chiar iubire... E chiar scârbos că cei ce l-au înjurat, luftat, blocat îl laudă și-l pomenesc acum profitând de plecarea lui, ca să se pună în valoare tot pe ei. Mi-e rușine de rușinea lor", a declarat actrița Oana Pellea prin intermediul unui mesaj pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel