EXCLUSIV  O ZODIE prinde ARIPI și mult CURAJ. Mare ATENȚIE! "Faceți ASTA până la sfârșitul anului. Ar fi PĂCAT"

Daniela Simulescu a realizat previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, în săptămâna 26 octombrie - 1 noiembrie 2020. 

"Profesional apar noi oportunități... dintr-o dată șeful răcește și trebuie să preluați voi o parte din atribuțiile sale și deveniți mai vizibil sau anumite persoane vă plac, persoane superioare, și vă fac mai vizibili, vă laudă, spun altora despre voi și sunteți văzuți cu alți ochi, De altfel și voi dacă sunteți mai îndrăzneți săptămâna aceasta, faptul că Mercur și Venus intră în Balanță, depinde și de voi cât de mult vorbiți, cât de mult vă expuneți și acest Marte Retrograd în Berbec vă dă mult tupeu, mult curaj să ieșiți din carapacea voastră, chiar dacă oamenii vor rămâne surprinși pe moment, poate negativ dar nu mai contează.

Rezolvați chestii riscante, chestii serioase și vă asumați multe lucruri săptămâna aceasta, nu doar în zona profesională, cât și în cea personală. Îndrăzniți foarte mult! Vă spun asta să o faceți până la sfârșitul anului cel puțin, ar fi și păcat să nu profitați de perioada aceasta. Cu cât aveți mai mult curaj în această perioadă, cu atât veți reuși mai mult. Și... și voi trebuie să dormiți!", le spune Daniela Simulescu, nativilor sau celor cu ascendentul în Capricorn.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel