EXCLUSIV  O zodie PLĂTEȘTE la finalul anului. Mare ATENȚIE! "Asta e PROBLEMA. Nu v-ați fi gândit NICIODATĂ"

Daniela Simulescu a realizat previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte, în perioada 28 decembrie 2020 - 3 ianuarie 2021.

"Cheltuieli în continuare. Avem Venus în Săgetător și problema e că s-ar putea să fii nevoiți să plătiți greșeli vechi, datorii mai vechi pe care nu le-ați plătit la timp, nu ați vrut să le plătiți, ați insistat, ați zis că o să aveți câștig de cauză... Ei bine, nu! Și s-ar putea să plătiți și ceva penalizări.

Acum, ce să vă spun. Vouă v-aș recomanda ca la sfârșitul anului acestuia să vă plătiți datoriile, mai ales pe cele pe care ați putea să le plătiți. Adică să nu vă gândiți să vă găsească anul nou cu: lasă mă, că sunt niște datorii mici, le plătesc la anul! Nu, nu, nu! Ați putea să le plătiți acum și să stați cu sufletul liniștiți între ani, că v-ați eliberat de anumite poveri pe care le aveați în spate, fie că sunt facturi, fie chirie, fie credit... orice ar fi, plătiți-vă datoriile!

Multe drumuri de făcut pentru casă, poate s-a stricat ceva prin casă, poate schimbați ceva, lucruri la care nu v-ați fi gândit niciodată. De asemenea, aveți în casa a 3-a destul de multe planete ceea ce înseamnă că veți discuta mai mult ca niciodată", le spune Daniela Simulescu, nativilor sau celor cu ascendentul în Scorpion. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel