O tânără americancă beată și-a mușcat buldogul

buldog
buldog

O americancă beată a fost acuzată de cruzime față de animale după ce și-a mușcat buldogul de trei ori, potrivit poliției din Lake in the Hills, Illinois, informează huffingtonpost.com.

Analise J. Garner, în vârstă de 19 ani, a fost acuzată de cruzime asupra animalelor, consum de alcool în rândul minorilor, precum și perturbarea liniștii după un scandal cu mama sa.

Vecinii au apelat poliţia după ce au auzit ţipete şi zgomote suspecte provenind din locuinţa tinerei, din Lake in the Hills, Illinois (nord).

Potrivit polițiștilor, Analise, care se afla sub influența alcoolului,  a atacat-o pe mama ei, zgâriind-o și mușcând-o de mână, confruntarea fiind iscată de venirea târzie a tinerei acasă.

Mai mult, tânăra beată și-a mușcat și propriul buldog englez, care are o greutate de 36 de kilograme. Acesta prezenta trei urme de muşcătură pe spate, vizibile prin blana albă.

"Buldogul a muşcat-o la rândul său pentru a se apăra", a declarat sergentul Mike Smith. "Câinele nu este cercetat pentru nimic", a adăugat sergentul

Inițial, Analise J. Garner a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Tânăra urmează să se prezinte în fața instanței de judecată pe 23 mai, ea fiind eliberată în schimbul unei cauţiuni de 3.000 de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel