O prostituată româncă, înjunghiată de 20 de ori de un copil de 15 ani

cutit
cutit

O prostituată româncă din Viena este internată la terapie intensivă, după ce un adolescent de 15 ani, care i-a cerut serviciile, a înjunghiat-o de 20 de ori, într-un apartament din oraş, fiind convins că părinţii lui s-au despărţit din cauza unei prostituate, relatează Austrian Independent.

David U. de 15 ani a sunat la un serviciu de escorte şi a cerut ca o prostituată să vină la apartamentul său din Viena, sâmbătă. Serviciul a trimis-o pe românca Nicoleta C. (24 de ani), care a fost înjunghiată de acesta de 20 de ori. Femeia a reuşit, totuşi, să iasă din cameră şi să strige după ajutor.

Poliţiştii au spus că băiatul şi femeia nu au apucat să întreţină relaţii sexuale. Adolescentul i-a spus avocatului său că s-a certat cu tânăra, după care a înjunghiat-o. Avocatul său a mai spus că băiatul nu plănuise s-o ucidă pe tânără, ci vroia s-o insulte.

Pe de altă parte, adolescentul a mărturisit poliţiştilor că a vrut s-o ucidă pe româncă, pentru că părinţii lui s-ar fi despărţit din cauza unei prostituate. Tatăl băiatului l-ar fi acuzat pe acesta că a sunat de foarte multe ori la servicii de sex-chat, producând o factură telefonică imensă, când de fapt cel care sunase era bărbatul.

Avocatul adolescentului a mai spus că acesta plănuise să se răzbune pe o prostituată, dar că vroia s-o agreseze verbal, nu fizic.

Femeia este internată, în prezent, la secţia de terapie intensivă a unui spital din oraş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel