Nicușor Dan în PNL? Reacția lui Dan Barna

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Co-președintele USR-PLUS, Dan Barna, a reacționat la ipoteza aderării primarului ales al Bucureștiului, Nicușor Dan, la PNL.

„Nu cred [că intră în PNL], pentru că el a fost consecvent în acest mesaj pe care l-a transmis, că are un proiect pentru București, pentru noul București, în care a reușit să convingă partea dreaptă a electoratului bucureștean, partea majoritară după cum s-a văzut la alegeri. Nu cred că la momentul acesta va face o opțiune politică într-o direcție sau alta”, a transmis Dan Barna, la Digi 24.

La întrebarea „Dacă intră, ce faceți?”, liderul USR a reacționat rapid. „Cam ce am putea să facem? Dacă va decide să intre într-un alt partid, mergem mai departe. Evident, miza pentru colegii noștri consilieri în Primăria Generală și în Primăriile de Sector este ca proiectele USR-PLUS să devină realitate. Plus că vrem să susținem și proiectele primarului ales, Nicușor Dan, prin care Bucureștiul poate deveni acea metropolă modernă despre care am vorbit de atâtea ori prin campanie”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel