Neamțu despre partidul lui Ungureanu: O adunătură de traseiști doctrinari

mihai-razvan-ungureanu
mihai-razvan-ungureanu

Președintele Partidului Noua Republică, Mihail Neamțu, și-a exprimat pe pagina sa de socializare nemulțumirea și dezamăgirea în legătura cu prezența anumitor “ traseiști doctrinari ” ca vicepreședinți ai Partidului Forța Civică.

[caption id="attachment_230604" align="aligncenter" width="602"] foto: ziarelive.ro[/caption]

Ion Bazac ( ex-PSD ) și Dănuț Liga ( ex-PDL, PRM, PC ) sunt cei vizați de Neamțu, care se întreabă cum se va reforma dreapta cu astfel de oameni.

“Noua Republică a combătut mereu traseismul doctrinar (…) Dreapta are un electorat informat, exigent și inteligent. Cum vei putea explica faptul că ieri erai la PSD (eventual ministru) sau PRM iar acum vrei să reformezi dreapta?", se întreabă președintele PNR.

Acesta a pus și problema candidaturii la parlamentare a celor care au plecat dintr-un partid al Alianței România Dreaptă la un alt partid tot din coaliția de dreapta. "Mai mulți simpatizanți NR m-au întrebat dacă va exista interdicția de a candida pentru cei care, în ultimele șase luni, au trecut de la un partid al coaliției la altul, tot al coaliției. Comisia de Integritate condusă de Monica Macovei va oferi un răspuns”, a precizat Neamțu. Partidul Forța Civică și-a ales vineri noua conducere, în frunte cu Mihai-Răzvan Ungureanu. Din conducerea centrală fac parte foștii deputați PDL Ștefan Pirpiliu și Dănuț Liga, ultimul trecând și pe la PRM și PC, fostul ministru PSD al Sănătății, Ion Bazac, fostul ministru PSD de Interne, actual deputat, Marian Săniuţă, foști liberali precum Dan Cristian Popescu (ex-președinte PNL sector 2) și Adrian Semcu (ex-președinte PNL Prahova).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel