Nadia Comăneci, despre Donald Trump: Nimeni nu știe....

Nadia Comăneci și Donald Trump s-au cunoscut în momentul în care aceasta a participat la emisiunea ''Ucenicul'', prezentată pe vremea aceea de actualul Președinte al Statelor Unite. Fosta gimnastă mărturisește că nimeni nu știe ce se va întâmpla cu SUA, avându-l ca Președinte pe magnatul Trump.

”Mi se pare ok (…) Să vedem ce se întâmplă. Deocamdată nu știm nimic. Nimeni nu știe”., este afirmația făcută de Nadia cu privire la alegerea lui Donald Trump ca președinte al Statelor Unite. 

De asemenea, fosta gimnastă povestește că alegerile prezidențiale au prins-o în Statele Unite, în statul Oklahoma, care este un stat total republican, iar toate voturile electorale s-au dus către Trump.

”M-au prins în Statele Unite. Am votat. Oklahoma este un stat total republican. Adică 90 la sută republican. Deci nu a avut importanţă ce, cum s-a votat, pentru că toate cele şapte voturi electorale s-au dus către republicani. Se bucură toată lumea că această campanie, care a fost mult prea lungă, s-a terminat. Bineînţeles că a fost destul de incomodă pentru toată lumea”, a declarat Nadia, potrivit Digi24.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel