Mutu va apărea într-un videoclip al rapperului Snoop Dogg

mutu
mutu

Atacantul român Adrian Mutu a fost invitat să participe la filmările pentru un videoclip al cunoscutului rapper american Snoop Dogg, informează Daily Mail.

În prezent la Petrolul Ploiești, Mutu a fost suspendat șapte luni în perioada în care evolua pentru Chelsea Londra, după un test antidoping pozitiv, însă publicația britanică scrie că "Briliantul" "ar putea apărea în fața camerelor pentru un motiv total diferit".

Regizorul confirmă

Regizorul italian Massimo Caroletti a confirmat faptul că Mutu ar urma să joace un rol principal în viitorul videoclip al lui Snoop Dogg.

"Până acum am folosit alți actori în videoclipurile pe care le-am filmat, însă cred că Mutu are un mare potențial. Eu personal am militat pentru includerea lui Adrian și întreaga echipă îl vede ca pe un bun candidat. Nu vor exista casting-uri sau audiții, ci doar vom filma videoclipul, la jumătatea lunii aprilie, pe stadionul echipei Gyor Eto, alături de o echipă de aproximativ 20 de persoane", a explicat Caroletti, citat de Agerpres.

"Îl cunosc pe Mutu de doi ani și am legat o prietenie care devine tot mai strânsă pe zi ce trece. Îl respect foarte mult, deoarece este o persoană serioasă și sinceră. Din punctul mereu de vedere, viitorul său este în showbiz", a mai spus regizorul italian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel