Moțiune de cenzură - Marius Dunca anunță cum vor vota cei patru parlamentari PSD din Braşov

Marius Dunca susține că demersul opoziţiei este sortit eşecului.

Preşedintele PSD Braşov, Marius Dunca, susţine că toţi cei patru parlamentari din Braşov vor vota împotriva moţiunii de cenzură, dând asigurări că demersul opoziţiei este sortit eşecului.

"Organizaţia PSD Braşov are patru parlamentari. Am discutat cu fiecare în parte şi toţi vor vota împotriva moţiunii de cenzură. Acesta este mandatul pe care îl au din partea noastră şi suntem siguri că la fel vor proceda toate organizaţiile judeţene ale PSD. Moţiunea nu va trece! Vă asigur că moţiunea de cenzură este un demers sortit eşecului, la fel ca toate moţiunile depuse de opoziţie împotriva Guvernului Dăncilă. În ciuda manipulărilor lansate de autori, sprijinul de care se bucură susţinătorii acesteia este mult mai redus", a declarat preşedintele PSD Braşov, într-un comunicat transmis Agerpres.

Marius Dunca critică demersul opoziţiei, precizând că este vorba de o "mascaradă politică", dar şi textul moţiunii de cenzură, despre care spune că nu conţine nici un argument solid şi că este lipsit de cifre concrete şi de substanţă. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel