Modelul Anca Rovenţa, găsită moartă în propriul apartament

Modelul Anca Rovenţa a murit recent, iar cauzele decesului sunt încă necunoscute. Aceasta a fost găsită moartă în apartamentul său.

Anca Rovenţa  locuia la Milano şi a urcat pe cele mai celebre podiumuri din lume. Tânăra se întorsese de ceva vreme în România pentru a petrece Sărbătorile de iarnă, dar nu mai dăduse niciun semn de câteva zile. Ea a fost găsită moartă în apartamentul său.

"Azi mi s-a reamintit cât de fragilă este viaţa. Azi suntem aici, mâine poate nu. Un accident stupid....şi gata. Anca Rovenţa pot fi eu, tu, oricare şi oricine. Un om frumos, blând şi vesel, cu toată viaţa înainte...a plecat. E trist...E dureros...E revoltător! Nu ştiu cât sens mai fac semnele de întrebare când tot ce simt sunt semne de exclamare! M-aş opri un pic din alergătura continuă după caii verzi pe pereţi ai societăţii şi aş zăbovi un pic să mă bucur de tot ce-i în jurul meu. Că e frumos", a scris Laura Belecciu, prezentatoare TV, pe Facebook.

Prietenii sunt în stare de şoc. Nimeni nu ştie ce s-a întâmplat cu Anca Rovenţa. Se bănuieşte că este vorba de un infarct, mai ales că top modelul nu dădea semne că ar suferi de o depresie.

Anca Rovența este verișoara iubitei lui Alexandru Maxim, fotbalist la VfB Stuttgart. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel