MNTR: Prezența World Vision Romania la târgul de mărțișor a devenit tradiție

Târg de meşteri, Muzeul Ţăranului Român
Târg de meşteri, Muzeul Ţăranului Român

Duminică este 1 Martie, iar cei care nu au cumpărat încă mărțișoare au ocazia să le aleagă pe cele mai frumoase și în care s-a pus mult suflet expuse la Târgul Mărțișorului, găzduit până mâine de Muzeul Țăranului Român. 

Meșterii populari instruiți prin proiectul MADE IN RURAL și copiii și voluntarii din proiectele desfășurate de World Vision Romania în județul Ialomița au pregătite spre vânzare nu doar felicitări handmade, ci și o colecție impresionantă de mărțișoare.

Prezenta World Vision Romania la târgul de mărțișor a devenit tradiție. An de an vizitatorilor prezenți în curtea Muzeului Țăranului Român le sunt oferite felicitari handmade și mărțișoare lucrate de cei mici. Fondurile strânse în cadrul evenimentului sunt destinate familiilor vulnerabile din comunitățile rurale pe care le sprijină prin proiectele lor.

Anul acesta, s-au adăugat mărțișoarelor confecționate de copii obiecte de artizanat autentic lucrate de participanții la proiectul MADE IN RURAL din județele Ialomița, Vaslui, Dolj și Constanța. Coșulețe împletite, trăistuțe colorate și mărțișoare FIMO completează colecția plină de voioșie a copiilor: felicitări quilling, buburuze și nelipsiții ghiocei.
Activitățile organizate de World Vision Romania deopotrivă cu copii și adulți urmăresc să crească gradul de implicare al membrilor comunităților rurale în propria dezvoltare, astfel încât să fie mai bine pregătiți pentru viitor și independenți financiar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel