Miting PSD. Mesaj liberal: O nouă mineriadă politică

Preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că mitingul anunţat de PSD în Capitală seamănă cu 'o mineriadă politică'.

El i-a acuzat pe social-democraţi că 'îi pun pe români cap în cap şi fac de râs România'. 'Acest miting, din punctul meu de vedere, nu este altceva decât o nouă mineriadă politică, poate că diferită pe alocuri de mineriadele din anii '90, care au trimis, au reîntors România în evul mediu european, dar tot mineriadă politică. În lumea civilizată, partidele de guvernământ nu organizează mitinguri, partidele de guvernământ, partidele aflate la putere, guvernează. Mitingurile sunt un instrument politic aflat la îndemâna sindicatelor, societăţii civile, partidelor de opoziţie. PSD fracturează tot mai tare societatea românească, din nefericire în an centenar. PSD, pe fondul adâncirii sărăciei din ţară, îi pune pe români cap în cap şi face de râs România în Europa şi peste tot în lume', a spus Turc.

Liderul liberal bistriţean şi-a exprimat speranţa că vor exista persoane în PSD care vor reuşi să oprească această iniţiativă, pe care a calificat-o drept 'absolut nefericită, neavenită'.

La rândul său, prim-vicepreşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Stelian Dolha, a afirmat că, în opinia lui, ideea acestui miting de susţinere a familiei tradiţionale este 'cea mai caraghioasă, ticăloasă şi sinistră' pe care putea să o aibă liderul PSD, Liviu Dragnea.

Acesta este modelul familial

'Legat de mitingul PSD, al domnului Dragnea în numele PSD, cu milionul de oameni scoşi în stradă, eu vă spun că este cea mai caraghioasă, ticăloasă şi sinistră idee pe care putea să o aibă. Cum poţi să te gândeşti la astfel de miting în timp ce tu îţi duci iubita cu 30 de ani mai tânără în primele rânduri ale congresului PSD? Să vii pe urmă şi, fără cuvinte, să le spui oamenilor de la congres: acesta este modelul familial pe care eu îl propun, cu 30 de ani mai tânără, şi pe de altă parte să vorbeşti despre familie tradiţională, mai mult decât atât, să scoţi şi oameni în stradă. Pentru ce? Pentru modelul caraghios pe care tu îl practici?', a spus Dolha.

Stelian Dolha a mai spus că, din punctul său de vedere, atât Liviu Dragnea, cât şi liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, duc în derizoriu campania de susţinere a familiei tradiţionale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel