Mircea Badea, mesaj după ce Ronald Gavril a fost învins

Mircea Badea a transmis un mesaj după ce Ronald Gavril a fost învins la puncte de David Benavidez în meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie.

"Joci fotbal, joci tenis, nu joci box. Asta pentru că boxul nu e un joc. Ronald a luptat extraordinar. În meci și în viață.

Un om care n-a avut nici ajutor, nici pile, nici suport. A muncit și a crezut. Îl respect pe Ronald Gavril, desigur, ca sportiv, dar în primul rând ca OM. Un suflet curat, un caracter rar. Sunt alături de el până la capăt, iar capătul e foarte departe!

Hai, Ronald!

P.S. Desigur, ca de fiecare data, "put your money where your mouth is!". Adică pune-ți banii acolo unde îți e gura!", a fost mesajul lui Mircea Badea.

 (w670)

[citeste si]

Decizie split

Boxerul român Ronald Gavril a fost învins la puncte de americanul David Benavidez în meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, sâmbătă seara, într-o gală desfăşurată la Mandalay Bay Events Center din Las Vegas.

Benavidez, care l-a învins la puncte (decizie split) pe Gavril şi în primul lor meci pentru titlul mondial, în septembrie, a primit decizia în unanimitate, cu 119-109, 120-108 şi 120-108, la capătul unei confruntări pe care a dominat-o de la un capăt la altul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel