Mihai Fifor, atac la Gheorghe Falcă: A împroşcat cu ameninţări de epurări politice, dar nu a zis nimic de cetăţeni

Mihai Fifor FOTO AGERPRES
Mihai Fifor FOTO AGERPRES

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, îşi continuă atacurile la adresa PNL, după ce liberalii au preluat guvernarea. Fifor l-a acuzat pe fostul primar al Aradului, Gheorghe Falcă, actualmente europarlamentar, că ar fi făcut mai multe ameninţări de epurare politică la instituţiile din Arad. 

"După instalarea Guvernului "Ghilotină" la București, a scos capul la Arad și domnul Falcă, zis si "pizza-boy".

A împroșcat cu amenințări de epurare politică la toate instituțiile din Arad. De la profesori la pădurari, de la elevi, la polițiști, de la primari, la funcționarii de la Finanțe. Asta îi arde cel mai tare pe cei de la PNL! Cum să politizeze administrația județului, cum să-și servească clientela politică, cum să-și pună rudele și neamurile în funcții și cum să-și amenințe adversarii politici cu dosare și plângeri penale. Dar Falcă nu a zis nimic despre cetățeni! Absolut nimic.

Nimic despre ce îi preocupă pe cei pe care ii minte cum respira, aradenii care l-au votat de atâtea ori. Nu a spus că se va opune în PNL ca să nu se reducă salariile bugetarilor...nici nu avea cum, pentru ca asta a facut Falca deja, in 2010. Nu a spus ca se va lupta ca să nu se taie voucherele de vacanță, să nu se înghețe sau să nu se taie salariul minim pe economie.

Nu a spus că îi va apăra pe bugetarii arădeni de concedierile în masă pregătite de Guvernul "Ghilotină". Nu a negat că PNL nu va comasa spitale....Nici nu avea cum, pentru ca asta a facut el insusi, cand a unit Spitalul municipal cu Spitalul judetean.

Nu a negat domnul Falcă nici creșterea explozivă a facturilor la energie electrică și gaze naturale, după ce vor înlătura plafonul pus de PSD la tarifele pentru populație. Nu a negat toate aceste lucruri, pentru că nu are cum! El a facut asta deja ca primar al Aradului. Si apoi, toate sunt scrise în Programul de Guvernare al PNL.

Iar altele lipsesc, cum ar fi garanția că se va face majorarea punctului de pensie la 1.775 de lei sau creșterea anticipată a salariilor dascălilor la grila din 2022, pe care PSD le-a programat pentru 1 septembrie anul viitor.

Asta n-a fost trecut în programul lor, pentru că nu vor să și le asume. Dar astfel de lucruri nu îl preocupă pe domnul Falcă! La fel ca Ioahnnis, la nivel național, pe el îl roade aici, la Arad, doar răfuiala sa patologica, personala, cu PSD.

În rest, dacă ei își vor pune rudele și neamurile în funcții la Arad, Guvernul "Ghilotină" poate tăia orice!", a scris Mihai Fifor pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel