Mihai Chirica, PNL: Decât să stăm la masă cu Iuda (USR), mai bine cu duşmanul cunoscut (PSD)

Sursă foto: Facebook Mihai Chirica
Sursă foto: Facebook Mihai Chirica

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, membru PNL, a anunţat că preferă alianţa cu PSD în dauna celei cu USR, şi i-a numit pe cei din USR Iuda. 

„E mai bine să te pui la masă cu adversarul recunoscut, decât cu Iuda. Măcar ştiu ce mă aşteaptă”, a declarat Chirica pentru Europa Libera.

El a criticat politica dusă de USR, care ar fi avut, potrivit edilului, scopul de a înlocui PNL pe partea dreaptă. „USR nu ne-a privit niciodată cu ochi blânzi, tot ce au spus în spaţiul public a fost împotriva PNL”, a mai spus Mihai Chirica.

Patru primari PNL au trecut la PSD 

Patru primari PNL din Giurgiu au decis să se întoarcă în PSD. Pentru a nu-şi pierde mandatul, aceştia le-ar fi cerut liberalilor să îşi retragă sprijinul politic. 

"PSD Giurgiu, tot mai puternic!

Atunci când au trecut la PNL, primarilor giurgiuveni li s-au promis proiecte pentru comunităţile lor, bani pentru dezvoltare, li s-a promis marea cu sarea, dar, de fapt, au fost minţiţi cu neruşinare. Nicio promisiune nu s-a materializat şi, astfel, edilii aleg să vină alături de mine, să se întoarcă în echipa celor care au făcut cu adevărat multe lucruri bune pentru dezvoltarea întregului judeţ.

Astăzi, în conferinţă de presă, l-am avut alături pe primarul comunei Comana, Aurel Enache. Îi mulţumesc pentru încredere, pentru susţinere şi curaj! Vreau să precizez faptul că alături de PSD Giurgiu sunt şi primarii din Colibaşi, Prundu şi Clejani.

Pentru că toţi sunt sătui de umilinţe, de păcăleli şi de bătaia de joc a liberalilor! Le cer public celor din PNL Giurgiu să îi lase pe primari să aleagă echipa din care vor să facă parte şi, de asemenea, să înceteze cu hărţuirea, cu presiunile şi cu „pedepsirea” celor care nu mai vor să lucreze cu ei!", a scris pe Facebook Marian Mina, preşedintele PSD Giurgiu. 

Noua alianţă PSD-PNL nu poate fi USL 2.0, anunţă Alfred Bulai 

„Singura alianță care a fost de succes în România a fost alianța USL. Ea s-a făcut pe cu totul alte baze. Ea s-a făcut pe picior de egalitate. Deși PSD-ul era net superior, având de două ori aproape mai multe voturi, au zis nu, mergem la paritate, unul la președinție, altul prim-ministru. S-a făcut pe niște baze cu mult înaintea guvernării, pe niște baze care vin ca o sugestie că poate funcționa pe termen nelimitat", a declarat Alfred Bulai în exclusivitate pentru DC NEWS.

VEZI CONTINUAREA AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel