Miercurea Ciuc: Cea mai scăzută temperatură din țară în această iarnă

Cea mai scăzută temperatură din această iarnă s-a înregistrat, în noaptea de duminică spre luni, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 25,3 grade Celsius.

În ultimele 12 ore, cel mai geros interval a fost între orele 00.30 și 1.30, temperatura minimă înregistrată la Miercurea Ciuc în noapte de duminică spre luni fiind cea mai scăzută din ţară şi din actualul sezon, afirmă meteorologii, potrivit Mediafax.

Dimineața de luni este deosebit de geroasă și în celelalte localități ale județului Harghita, minimele înregistrate până la ora 8.30 fiind de minus 24,7 grade Celsius la Joseni și minus 19,9 grade la Toplița.

 La Odorheiu Secuiesc și la stația meteo de pe vârful Bucin, termometrele au înregistrat temperaturi mai ridicate datorită fenomenului de inversiune termică, minimele măsurate fiind de minus 4,6 grade Celsius și minus 3 grade Celsius.

 Regimul temic actual nu se va schimba până la jumătatea săptămânii, vremea menținându-se geroasă în Harghita, unde temperaturile vor scădea noaptea și dimineața sub minis 20 de grade Celsius.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel