Metroul din Drumul Taberei, în pericol să rămână din nou pe tușă

magistrala-5-metrou
magistrala-5-metrou

Metrorex este gata să rupă contractul cu constructorul italian Astaldi pentru întârzierile mari înregistrate la lucrările de la Magistrala de metrou Drumul Taberei – Eroilor.

Potrivit directorului Metrorex Aurel Radu, italienii sunt singurii care au întârzieri la programul de lucru. „Astaldi nu lucrează. Spune că nu dispune de bani, însă acesta nu este un argument care să ne intereseze. Conform contractului, ei efectuează lucrările pe banii lor, urmând ca noi să achităm contravaloarea lor. Nici noi, nici premierul Victor Ponta nu suntem mulţumiţi de Astaldi. Le-am trimis mai multe notificări şi , dacă nu se apucă de lucru, vom rezilia contractul. Vom lua o decizie în cel mai scurt timp", a spus Aurel Radu, directorul general al Metrorex, citat de Economica.net.

Astaldi este parte a consorţiului care construieşte Magistrala 5 de Metrou alături de FCC Construccion, AB Construction şi Delta ACM Antrepriză. Lungimea totală a tronsonului este de 6,2 kilometri iar valoarea contractului cu consorţiul amintit este de 215 milioane de euro.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel