Messi, anunţat PE SURSE drept noul Balon de Aur. Şeful France Football, prima reacţie

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Şeful revistei France Football a oferit prima reacţie, după ce mai multe surse l-au dat drept câştigător al balonului de aur pe argentinianul Leo Messi. 

Redactorul-șef de la France Football, Pascal Ferre, le-a mărturisit jurnaliștilor de la Bild că zvonurile apărute în presă sunt total neadevărate.

"Am văzut multe prostii în ultimele 10 zile. Totul a fost un mare bluff.", a afirmat Pascal Ferre, citat de Digisport.

Messi, câştigător PE SURSE 

Starul argentinian ar fi fost informat de revista France Football că este câștigătorul din 2021 al celebrului trofeu Balonul de Aur, pentru cel mai bun jucător al sezonului. Ceremonia va avea loc pe 29 noiembrie, la Teatrul Chatelet, la Paris.

Dacă informaţia se verifică, va fi al șaptelea trofeu cucerit de Lionel Messi, ceea ce reprezintă un record.

Ce a spus Messi, întrebat despre un nou Balon de Aur 

„Dacă e să fiu sincer, nu mă gândesc la asta. Cel mai mare trofeu pentru mine a fost ce am reușit alături de națională. După cât m-am luptat și bătut pentru trofeu, bucuria a fost maximă pentru tot ceea ce m-a costat.

Dacă voi câștiga Balonul de Aur ar fi extraordinar pentru tot ce înseamnă să câștigi încă unul, al șaptelea ar fi o nebunie. Dacă nu câștig, nu e nicio problemă. Am reușit să îmi ating unul dintre marile obiective. Sunt foarte fericit pentru ce s-a întămplat, iar acum să se întâmple ce o fi”, a declarat Messi. VEZI CONTINUAREA AICI

Robert Lewandowski, atacantul naţionalei Poloniei şi a lui Bayern Munchen, avertizează înainte de decernarea Balonului de Aur din acest an, premiu pentru care este mare favorit. 

"Am realizat că orice performanță, fie la club, fie la națională, își consolidează poziția din punct de vedere al voturilor. În ultimele două sezoane am câștigat multe premii și cred că asta arată că pot să sper la Balonul de Aur.

Ar fi cu siguranță o mare onoare să câștig. Sunt mândru și fericit să fiu pe lista de nominalizați. Sper că nu o să fie nimic politic implicat și că voturile o să fie în totalitate bazate pe performanțele de pe teren", a spus Robert Lewandowski.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel