Messi ar fi câştigat Balonul de Aur 2021 - RECORD ABSOLUT

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Lionel Messi ar fi câştigat Balonul de Aur din 2021, anunţă presa franceză. 

Starul argentinian ar fi fost informat de revista France Football că este câștigătorul din 2021 al celebrului trofeu Balonul de Aur, pentru cel mai bun jucător al sezonului. Ceremonia va avea loc pe 29 noiembrie, la Teatrul Chatelet, la Paris.

Dacă informaţia se verifică, va fi al șaptelea trofeu cucerit de Lionel Messi, ceea ce reprezintă un record.

Ce a spus Messi, întrebat despre un nou Balon de Aur 

„Dacă e să fiu sincer, nu mă gândesc la asta. Cel mai mare trofeu pentru mine a fost ce am reușit alături de națională. După cât m-am luptat și bătut pentru trofeu, bucuria a fost maximă pentru tot ceea ce m-a costat.

Dacă voi câștiga Balonul de Aur ar fi extraordinar pentru tot ce înseamnă să câștigi încă unul, al șaptelea ar fi o nebunie. Dacă nu câștig, nu e nicio problemă. Am reușit să îmi ating unul dintre marile obiective. Sunt foarte fericit pentru ce s-a întămplat, iar acum să se întâmple ce o fi”, a declarat Messi, conform sport.ro.

Bernd Schuster, fost antrenor al Barcelonei, avertisment pentru Xavi: Trebuie să scape de sindromul Messi 

Fostul mijlocaş spaniol Xavi Hernandez a renunţat la banca tehnică a echipei Al Sadd, iar acum are cale liberă către FC Barcelona. 

„Conducerea clubului Al-Sadd anunţă că antrenorul Xavi va pleca la FC Barcelona, după ce clauza de reziliere a fost achitată integral. Am convenit asupra unei cooperări cu Barcelona în viitor. Xavi este o parte importantă a istoriei lui Al-Sadd şi îi dorim succes”, a transmis clubul din Qatar pe Twitter.

"În primul rând, clubul trebuie să scape de 'sindromul Messi'. Trebuie să fie foarte sinceri în momentul în care analizează ce oferă cei din lotul actual.

De asemenea, să îi unească pe tineri cu veterani prin a-i face să joace într-o manieră similară și să le imprime un stil de joc care să fie potrivit pentru abilitățile lor, chiar dacă nu ar fi ceea ce își doresc fanii în momentul acesta, după ce s-au obișnuit să vadă ani la rândul Tiki Taka la potențial maxim", a transmis Schuster, potrivit Daily Mail. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel