Membru PPDD, mort în timpul alegerilor pentru conducerea unei filiale

Sigla-PP-DD-FINALA
Sigla-PP-DD-FINALA

O femeie de 67 de ani, membru al PPDD, a murit în urma unui infarct, în timpul alegerilor pentru conducerea filialei Lugoj a partidului, desfăşurate la Teatrul Municipal din Lugoj, transmite Mediafax.

Senatorul de Lugoj al PPDD Ioan Iovescu a declarat, luni, că duminică seară, în timpul alegerilor conducerii filialei din Lugoj a partidului, o femeie de 67 de ani, unul dintre membrii activi, a murit în urma unui infarct.

"O femeie de 67 de ani a făcut infarct în timp ce ne desfăşuram alegerile la Teatrul Municipal din Lugoj, pentru şefia filialei. Femeia a fost un membru activ al organizaţiei noastre si venise la alegeri însoţită de fiica ei. Când a leşinat a primit repede primul ajutor, pentru că în sală a fost prezentă o colegă de-a noastră care este asistentă pe ambulanţă. Au venit după 14 minute şi două ambulanţe, medicii au încercat resuscitarea încă jumătate de oră, dar degeaba", a declarat Iovescu.

După decesul femeii, conferinţa de alegeri a continuat, preşedintele PPDD Timiş, deputatul Adrian Diaconu, anunţând la microfon, potrivit senatorului Iovescu, că, având în vedere că este un singur candidat pentru funcţia de preşedinte al PPDD Lugoj, acesta să fie declarat câştigător, apoi alegerile s-au încheiat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel