Mazăre vrea să atragă turiștii ruși pe litoral, construind cluburi rusești

radu mazare
radu mazare

Primarul Constanței, Radu Mazăre, i-a cerut lui Mihail Mihailovici Reva, noul consul general al Rusiei la Constanţa, în cadrul unei întâlniri care a avut loc la primăria orașului, să îl ajute să aducă în Mamaia câteva cluburi mari ruseşti, astfel încât turiştii ruşi să vină pe litoral.

"Eu am o fixaţie că în România, şi mai ales în Constanţa, trebuie să ne axăm pe agrement şi distracţie în ceea ce priveşte turismul. Din păcate, până în prezent nu am reuşit să atragem doi turişti speriaţi din Rusia, în cei zece ani de când sunt primar, şi nici înainte de a fi primar nu am văzut ruşi în Mamaia. În acelaşi timp, în Bulgaria, Turcia şi Egipt este plin de turişti ruşi", a spus primarul municipiului Constanţa.

Mazăre a mai spus că, deşi litoralul românesc nu se compară cu cel turcesc sau egiptean, o soluţie ar putea fi aducerea în această zonă a unor cluburi mari din Moscova sau Sankt Petersburg, care ar putea atrage astfel tinerii ruşi cu bani, care să vină să se distreze în Mamaia.

"Sigur, marea noastră şi plaja noastră nu se pot compara cu cele din Egipt sau Turcia, însă acestea sunt ţări musulmane, unde distracţia şi agrementul de acest tip este mult mai restrâns din cauza religiei. Noi am putea să captăm şi să mergem pe această nişă. Mai de mult am avut ideea de a aduce în Mamaia două sau trei cluburi mari din Rusia. Acolo se cheltuiesc bani foarte mulţi pentru aşa ceva. Sunt foarte mulţi tineri care cheltuiesc sume enorme pentru distracţie şi aş dori să-i aducem la noi. Pentru început aş dori să aducem la Mamaia unul sau două cluburi celebre din Moscova sau Sankt Petesburg, care la rândul lor îşi vor aduce proprii turişti ruşi", a declarat Radu Mazăre, citat de Mediafax

Primarul din Constanţa a mai spus că "este păcat ca ruşii să cheltuiască banii în Bulgaria sau Turcia".

Noul consul general al Federaţiei Ruse la Constanţa, Mihail Mihailovici Reva, instalat în această funcţie la începutul lunii noiembrie, i-a promis edilului constănţean că va transmite la Moscova dorinţa acestuia şi va încerca să-l ajute în găsirea unor cluburi care să investească în staţiunea Mamaia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel