Marius Pieleanu, informație-bombă în direct. Bogdan Chirieac, prima reacție

Sociologul Marius Pieleanu a afirmat, la Antena 3, că PSD are promisiunea de la zece parlamentari să facă singur majoritatea parlamentară necesară pentru un Guvern monocolor. 

”PSD este serios, a confirmat și după alegeri că-și dorește să aibă, împreună cu ALDE, o majoritate în Parlament. Astea sunt informații de intoxicare din zona dreptei (n.r. cu privire la alianța ALDE cu PNL sau Călin Popescu Tăriceanu premier). Călin Popescu Tăriceanu, cel puțin din informațiile mele, nu și-a manifestat nicio secundă intenția de a prelua acum PNL sau de a încălca înțelegeri de dinaintea zilei votului cu PSD. În acest context, voiam să vă dau această informație: PSD are posibilitatea de a face și singur majoritatea guvernamentală” a afirmat sociologul Marius Pieleanu. Directorul Avangarde a precizat că această pregătire a PSD ”nu e o chestiune de a pune la îndoială seriozitatea ALDE, ci de practică politică: întotdeauna un partid are mai multe variante de răspuns”. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a precizat: ”Ca de obicei, Marius Pieleanu face istorie. Este informația care ar trebui să pună punct crizei politice, în care am fost aruncați după declarațiile de marți ale dlui președinte Iohannis”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel