MARIUS DOBRESCU, purtător de cuvânt al PARTIDULUI SOCIAL ROMÂNESC (PSRO). Informații exclusive din partidul lui Mircea Geoană

Jurnalistul Marius Dobrescu a intrat în politică și a fost numit purtător de cuvânt al Partidului Social Românesc, fondat de către senatorul Mircea Geoană. 

"Eu am fost ales vicepreședinte pe zona de diaspora, pentru că-n ultimii zece ani, ca și jurnalist, eu m-am ocupat de problemele românilor, în general tot ce-nseamnă problemele diasporei. Funcția de purtător de cuvânt a venit în plus pentru mine și am fost desemnat pentru cunoștințele pe care le am ca și jurnalist și pentru implicarea mea în spațiul public. De astăzi, am devenit și membru al Partidului Social Românesc. Discuția am avut-o cu președintele, Mircea Geoană, și împreună am decis că aceasta este cea mai bună soluție în momentul de față și având în vedere experiența pe care o am, relația cu mass-media", a precizat Marius Dobrescu, pentru DCNEWS. 

PSRO, partidul lansat recent de Mircea Geoană alături de Marian Vanghelie merge spre câteva "zeci de mii de membri". "Numărul lor crește continuu în baza adeziunilor care se semnează și-n momentul de față sau se vor semna și mâine și de acum înainte. Baza există în momentul de față", a precizat Marius Dobrescu. 

Grup la Camera Deputaților. Patru nume din PSD pe lista PSRO

Purtătorul de cuvânt al PSRO a mai precizat că PSRO are "grup la Senat. La Camera Deputaților se pregătește apariția unui grup parlamentar, nu pot să confirm dacă nu s-a realizat cumva, dacă se va realiza poate va fi chiar săptămâna aceasta. Vorbim de minimum 17 deputați și senatori care au ales să meargă alături de Mircea Geoană și de această nouă construcție". "Noul PSD" a atras parlamentari de la PSD: "Răzvan Condurățeanu din Constanța, Petre Petrescu de la Dolj, Cătălin Croitoru, Florentin Gust și mai sunt și alții". 

Pregătiri pentru alegeri

Marius Dobrescu a mai precizat că "încercăm ca partidul să se consolideze ca un partid politic pe eșechierul politicii românești. Alegerile parlamentare 2016 sunt o prioritate pentru partid și vom candida. Partidul va avea candidați și la alegerile parlamentare și la alegerile locale". 

"Acronimul partidului este PSRO", din motive juridice, existând o altă formațiune cu acronimul PSR, a subliniat Marius Dobrescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel