Maria Dragomiroiu, trasă pe dreapta de poliție

maria_dragomiroiu
maria_dragomiroiu

Maria Dragomiroiu a fost trasă pe dreapta, sâmbătă noapte, de către polițiștii bucureșteni, pentru că şoferul ei a depăşit limita de viteză

Zeci de şoferi au fost traşi pe dreapta şi verificaţi, sâmbătă noapte, într-o razie de amploare a poliţiştilor din Capitală. Printre cei opriți pentru depășirea limitei de viteză s-a numărat și cântăreaţa Maria Dragomiroiu.

Şoferul artistei a fost oprit după ce a depăşit viteza legală şi s-a ales cu o amendă. Zeci de conducători auto au fost controlaţi sâmbătă-noapte. Prevenirea accidentelor de circulaţie produse de şoferii care conduc sub influenţa alcoolului a fost scopul principal al acţiunii "Noaptea Europeană Fără Accidente", organizată în România şi în alte 15 ţări.

Subcomisarul Andrieş Cristian, ofiţer specialist Direcţia Rutieră IGPR, a declarat că "acest eveniment este organizat datorită faptului că la nivel european s-a constatat următorul lucru: mulţi tineri conduc după ce au consumat băuturi alcoolice", citează Romănia TV.

În cadrul acţiunii organizate de Poliţia Rutieră s-au distribuit, la intrarea în cluburi, brăţări speciale. Cei mai avantajaţi de acţiunea Poliţiei Rutiere au fost taximetriştii, care au avut mai multe comenzi decât de obicei, întrucât la ieșirea din cluburi, cei mai mulți șoferi au preferat să nu se urce la volan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel