”Lunea neagră” pe drumurile României. Accidente cu morți și răniți

FOTO: Captura video @ Ziar de Bistrita
FOTO: Captura video @ Ziar de Bistrita

Accidente grave pe drumurile din România.

Ziua de 13 noiembrie a fost ”lunea neagră” pe drumurile României, când încă de la primele ore ale dimineții au fost înregistrate accidente rutiere grave, cu morți și răniți.

Astfel, dimineața a început cu un accident grav, petrecut pe DN 25, soldat cu trei morți (tată și fiică, pasageri într-un autoturism care a intrat pe contrasens) și un bărbat care se afla în microbuzul ce transporta muncitori la serviciu, în Galați, precum și opt persoane rănite, între care una în comă, fiind nevoie de intervenția elicopterului SMURD.

Citește și: Accident grav în județul Galați. Update: 3 morți și 8 răniți în urma impactului

Morți în Dâmbovița și Timiș

Potrivit Centrului Info Trafic din Inspectoratul General al Poliției, în jurul orei 19:00, ”pe DN 72  Târgoviște-Ploiești, în zona localității Adânca, județul Dâmbovița, s-a produs un accident rutier între o autocisternă încărcată cu ciment și un autoturism, soldat cu decesul șoferului autoturismului”.

În urma accidentului traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenția forțelor MAI la fața locului.

La puțin peste o jumătate de oră de la acest accident, în județul Timiș, ”pe DN 68A Lugoj-Coșevița, în zona localității Coșava, un ansamblu de vehicule a acroșat o persoană ce era angajată în traversarea drumului. Evenimentul rutier s-a soldat cu decesul pietonului (bărbat, 73 de ani)”, transmite Info Trafic. Și în acest caz a fost oprită circulația pe ambele sensuri de mers.

O femeie de 79 de ani din comuna Breasta, judeţul Dolj, a decedat, luni seară, după ce a fost acroşată de un autoturism pe DJ 606A, pe raza localităţii, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj.

”La data de 13 noiembrie, în jurul orei 18,15, poliţiştii Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 606 A. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că un bărbat de 41 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 606 A, către municipiul Craiova, ar fi acroşat o femeie, de 79 de ani, din comuna Breasta, care se deplasa pe partea carosabilă. În urma evenimentului, din nefericire, femeia a decedat”, se menţionează într-un comunicat al IPJ Dolj, scrie Agerpres.

Mașină spulberată de tren, în Cluj

Un accident feroviar soldat cu rănirea gravă a unui tânăr șofer a avut loc, luni, pe raza localității Nimigea de Jos (județul Bistrița-Năsăud).

”Pompierii militari au găsit o victimă de sex masculin, în vârstă de 18 ani, în stare de inconștiență, încarcerată.

Echipajul de descarcerare a procedat pentru îndepărtarea unor elemente de caroserie, pentru asigurarea accesului către victima și extragerea acesteia în condiții de siguranță, fără a-i agrava leziunile deja suferite.

După aproximativ 10 minute, victima a fost extrasă și predată echipajelor SMURD”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud, potrivit presei locale.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă urmând să fie stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului.

În această seară, în jurul orei 21:00, Centrul Infotrafic a informat că ”pe DN 6 Caransebeș-Lugoj, la kilometrul 465+500 de metri, în zona localității Constantin Daicoviciu, județul Caraș-Severin, a avut loc o coliziune între două autovehicule, soldată cu rănirea ușoară a unei persoane”.

Potrivit sursei menționate, traficul rutier este restricționat total, estimându-se reluarea normală a circulației în aproximativ o oră.

Citește și: Autostrăzile nu sunt de ajuns în România. Titi Aur arată detaliul ignorat de la intrarea în țară până în Lugoj

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel