LIVETEXT: Liga 1. Dinamo - Craiova, rezultat final

LIVETEXT: Liga 1 Dinamo – Craiova. Dinamo a întâlnit-o pe CSU Craiova în derby-ul etapei. Pentru ”câinii roșii” întâlnirea era decisivă în goana după ultimul loc în play-off. Dinamo s-a impus cu 2-1.

LIVETEXT: Cu două etape înainte de finalul stagiunii din Liga 1, pe Arena Națională a fost programat marele derby dintre Dinamo și Craiova.

LIVETEXT: Partida se anunța una spectaculoasă. Ambele echipe aveau nevoie de cele trei puncte. Fanii ambelor formații au luat cu asalt casele de bilete de la Arena Națională. Oltenii erau înaintea întâlnirii pe podium.

LIVETEXT: În ultimele cinci întâlniri, statistic, oltenii stăteau mai bine. Două victorii pentru Craiova, două rezultate de egalitate, și o singură victorie în dreptul lui Dinamo. În tur Craiova s-a impus cu 2-1.

LIVETEXT: DC News v-a ținut la curent cu desfășurarea partidei de pe Arena Națională

Echipele de start

Dinamo

Penedo - Romera, Nedelcearu, Dielna, Filip - Busuladzic, Nistor, Hanca, Palic, Bumba - Nemec

Craiova

Mingote - Bucurica, Kelic, Popov, Briceag - Baluta, Zlatinski, Mateiu - Ivan, Măzărache, Bancu

Min. 5 - GOOOLLL!!! Slovacul Adam Nemec deschide rapid scorul pentru Dinamo, după o centrare a lui Filip și o gafă a fundașului oltean Kelic. (1-0) 

Min. 14 - GOOOLLL!!! Nemec face dubla în doar 14 minute după o centrare a lui Palic de pe partea dreaptă. Început perfect pentru Dinamo, care joacă cu cuțitul la os.

Min. 73 - GOOOLLL!!! Craiova reduce din diferență. Ivan ratează o lovitură de la 11 metri, dar Gustavo este atent și înscrie

Min. 90 - Final de meci foarte tensionat pe Arena Națională, după o partidă extrem de încrâncenată. Craiova a fugi după egalare, dar Dinamo a reușit să își mențină avantajul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel