Le-a dat o lecție de viață vecinilor care și-au abandonat câinele pentru un altul, primit cadou

Ea este Missy, cățelușa abandonată pentru că "se învechise" / captură video
Ea este Missy, cățelușa abandonată pentru că "se învechise" / captură video

Un câine a fost înlocuit cu un... altul. Fostul animal de companie al familiei era gata să sfârșească pe străzi dacă nu ar fi fost salvat de un om cu suflet mare.

Ar trebui cu toții să fim conștienți de responsabilitatea imensă pe care începem să o avem din clipa în care aducem acasă un animal de companie. Un animal, evident, nu-și poate purta singur de grijă. Are nevoie de atenție în ceea ce privește hrana, apa și adăpostul, dar și de stimulare fizică și mentală pentru o sănătate optimă. Uneori, cei care decid să adopte un câine uită de acest angajament, iar când apar probleme, fie din motive medicale ori naturale, mai ales la bătrânețe, aleg să abandoneze animalul pe stradă.

O femeie le-a dat o lecție de viață vecinilor ei care au ales să-și abandoneze câinele după achiziționarea unui nou cățel. Ea și-a exprimat dezaprobarea pe platformele de socializare, iar reacția sa a captat atenția utilizatorilor, care au fost impresionați de gestul ei, scrie Mirror.

Totul a început cu... un nou cățeluș primit în dar

S-a întâmplat într-un stat din SUA. Femeia a povestit pe Reddit cum vecinul ei și-a abandonat câinele pe care îl adoptase de la un adăpost local, atunci când a primit un nou cățel în familie. Cățelușa, pe nume Missy, a petrecut o lună pe stradă înainte de a-și da seama ce s-a întâmplat. 

S-a hotărât imediat să o salveze pe Missy și să le dea o lecție vecinilor săi, femeia a decis să adopte patrupedul spunând: „Îmi dau seama că a fost deprimată și stresată”, a început femeie postarea, alături de care a împărtășit o fotografie cu animalul.

Missy are acum o familie

Missy locuiește acum în casa femeii. „Pare liniștită, acum că este la mine. Nu au văzut-o încă vecinii. Missy alerga întotdeauna spre mine atunci când mă vedea, deci întotdeauna am avut o relație bună.”

Internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii, felicitând-o pe femeie pentru gestul său: „Ești o persoană extraordinar de bună. Vecina mea s-a mutat din Florida și și-a lăsat pisica de 18 ani la veterinar ca și cum nu ar mai fi animalul ei. Mulți am fi luat-o acasă, însă am aflat abia după ce a fost eutanasiată”/ „Îți mulțumim că exiști. Oameni așa buni ca tine sunt rari.”/ „Cu siguranță i-ai oferit o viață mai bună. Ea pare să înțeleagă ce ai făcut pentru ea” - sunt doar câteva din sutele de mesaje care au apărut sub postarea "eroinei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel