Kovesi sau Lasconi, candidatul USR la prezidențiale. Răspunsul lui Drulă

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Cătălin Drulă, liderul USR, a vorbit despre speculațiile referitoare la eventuala candidatură a Elenei Lasconi sau a Laurei Codruța Kovesi la prezidențiale.

„Va fi candidatul la prezidențiale al USR-ului?“, a întrebat Anca Alexandrescu, în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV.  

„Eu știu că își dorește un al doilea mandat de primar la Câmpulung, a spus că își dorește chiar 2 sau 3 mandate la Câmpulung. Cred că lucrurile sunt destul de diferite față de ceea ce are nevoie România în fruntea statului. Modernizarea României, pe care ne-o dorim, ține foarte mult de Palatul Cotroceni.“, a spus Drulă.

Întrebat dacă intenționează să o susțină pe Laura Codruța Kovesi pentru o candidatură la prezidențiale, Cătălin Drulă a răspuns:

„E un subiect care mă lasă perplex, pentru că nu o cunosc pe doamna Laura Codruța Kovesi, nu ne-am suprapus. Cred că nici colegii mei n-au avut discuții. Din câte știu (Kovesi) a fost întrebată pe subiectul ăsta, în privința unei cariere politice, iar ea a zis în vreo cinci limbi europene că nu vrea. E un subiect care nu e pe masă pentru noi. Vorbiți despre un scenariu care pentru mine este SF. Dacă ar vrea, putem discuta despre această dorință, dar nu cred că există. Mă puneți într-o zonă de speculație care mă duce dincolo de confort”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel