Kosem, noul serial FENOMEN de la Kanal D. Continuarea de la „Suleyman Magnificul”

Din 23 ianuarie, Kanal D aduce un nou serial turcesc telespectatorilor. Este vorba de „Kosem”, un serial care se anunță un adevărat fenomen, realizat de aceeași producători care au scris istorie în materie de seriale, cu „Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”.

Serialul „Kosem” recreează, în detaliu, o întreagă lume din Turcia Otomană, personajul central fiind sultana Kosem, una dintre cele mai puternice figuri feminine din istoria Imperiului.

Costume și bijuterii spectaculoase, decoruri care recreează palatele și interioarele haremului Sultanei Kosem, scenariștii și consultanții istorici implicați în acest proiect au făcut din acest serial un produs care a fost deja vândut în multe țări, printre care se numără Ungaria, Grecia, Rusia, Indonezia, Lituania și Polonia, se arată într-un comunicat trimis DCNews.
(w670)

O actriță cu origini românești o va interpreta pe Kosem


Kosem adolescentă va fi interpretată de Anastasia Tsilimpiou, o tânără actriță cu origini românești și grecești. 

Actorul Ekin Koç îi dă viață sultanului Ahmed, cel care se va îndrăgosti iremediabil de frumoasa Kosem. Născută pe o insulă grecească, în 1590 (după unele surse, în 1589), Kosem avea să devină favorita sultanului Ahmed I. În calitate de regentă pentru un timp și apoi mamă de sultan, ea s-a afirmat drept una dintre cele mai puternice femei din istoria Imperiului Otoman. Kosem a fost renumită pentru acțiunile ei caritabile, dar a fost considerată și cea mai temută sultană-mamă din șirul celor care au condus Imperiul Otoman, o veritabilă maestră în intrigi în perioada Sultanatului Femeilor.

Serialul turcesc va fi difuzat începând din 23 ianuarie, de luni până joi, de la ora 20:00. Odată cu începerea serialului „Kosem”, serialul „Furtuna pe Bosfor” va fi difuzat, din 27 ianuarie, în fiecare vineri, de la ora 20:00.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel