EXCLUSIV  Începe Al Treilea Război Mondial în 2024? Răspunsul numerologului Romeo Popescu / video

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Jurnalistul Răzvan Dumitrescu l-a întrebat pe numerologul Romeo Popescu dacă urmează Al Treilea Război Mondial sau se opresc actualele conflicte.

Numerologul Romeo Popescu a spus că nu vor apărea noi conflicte armate. Cât despre cele în desfășurare, vor exista fluctuații. Vor fi luni mai liniștite și luni mai agitate.

„Mergem înainte cu succes. În aceste conflicte este o chestie de orgolii. Israel și Hamas se vor certa întotdeauna. Nu se termină niciun război în 2024, poate în 2025. Nici cel din Ucraina nu se va termina. Vor fi fluctuații. Mai vorbim de pace, mai negociem, stăm puțin așa și apoi iar începe. Nu vom vedea totuși, pe toată perioada anului, conflicte arzătoare.

Ianuarie, februarie, octombrie și noiembrie vor fi luni mai arzătoare. În celelalte luni vom vedea scăderi în intensitate. Abia în 2025 se vor pune lucrurile pe masă și anumite conflicte se vor închide. În 2024 nu cred că vor apărea noi conflicte armate. Vor fi conflicte, dar conflicte sociale, adică greve, mitinguri”, a zis numerologul Romeo Popescu la DC News și DC News TV în emisiunea „Ce se întâmplă” cu Răzvan Dumitrescu.

Vedeți mai multe aici:

Cine este Romeo Popescu:

„Sunt pasionat de numerologie, psihologie, psiho-numerologie și tot ceea ce presupune lucrul cu oamenii. Experiența mea în interacțiunea cu oamenii se întinde pe o perioadă de peste 21 ani, mai întâi în vânzări și trade-marketing, în training-ul de personal, apoi în numerologie și psiho-numerologie timp de 12 ani.

Din 2015 susțin cursuri și conferințe în care aduc în prim-plan numerologia plecând de la scrierile din Antichitate și până în timpurile noastre, explicând cu argumente noțiunile numerologice care stau la baza omului ca individ și a vieții acestuia pe acest Pământ.

Explorator al Numerologiei și dezvoltării personale Prin Numerologie, am călătorit în lumea oamenilor și i-am înțeles. Așa m-am apropiat de ei și ei de mine. Având o fundație solidă, am extins orizonturile cunoașterii prin explorarea intensă a numerologiei genealogice și psihogenealogiei, după ce am creat conceptul inovator de psiho-numerologie. În acest context, mă prezint ca:

Fondator al Școlii de Numerologie, o entitate unică în România, prezentă în șase orașe: București, Ploiești, Brașov, Iași, Oradea și Târgu Mureș. Numerolog ,Trainer, Scriitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel