Ianis Hagi a marcat primele sale goluri pentru Alaves în victoria cu 10-0 contra echipei Deportivo Murcia / Video

Foto - Pexels
Foto - Pexels

Internaţionalul român Ianis Hagi a marcat primele sale goluri pentru Deportivo Alaves, care a surclasat formaţia de liga a şaptea Deportivo Murcia cu scorul de 10-0, joi seara, în deplasare, într-un meci din turul al doilea al Cupei Spaniei la fotbal.

Ianis Hagi, care a început ca rezervă, a înscris în minutele 63 şi 80.

VIDEO

Celelalte goluri ale echipei din La Liga au fost înscrise de algerianul Abderrahmane Rebbach (7, 38), Ruben Duarte (13), Xeber Alkain (52, 60), Jon Karrikaburu (67, 75, 89). Ianis Hagi este al doilea internaţional român care înscrie în această fază din Copa del Rey, după Andrei Raţiu (Rayo Vallecano). 

Ianis Hagi (25 de ani) a fost împrumutat timp de un sezon de Rangers la Deportivo Alaves. Internaționalul român a plecat din Scoția după ce intrase într-un conflict cu antrenorul de atunci Michael Beale, înlocuit între timp cu Philippe Clement.

Ianis Hagi va reveni la Rangers

Schimbarea antrenorului îi ”redeschide” ușa lui Ianis Hagi la Rangers, club la care va reveni în vară, când îi expiră împrumutul în La Liga.

Potrivit presei din Marea Britanie, citată de Spotmedia, Ianis Hagi își dorește să continue din vară la Rangers, club de care s-a atașat.

De asemenea, conducerea lui Rangers vrea ca Ianis Hagi să joace în Scoția sezonul viitor.

Citește și - Cel mai faimos om pe care Ianis Hagi îl are în agenda telefonică. Nu e Gheorghe Hagi

Ianis Hagi a spus care este cel mai faimos om pe care îl are în agenda telefonică. Şi culmea, nu e tatăl său. Într-un interviu pentru televiziunea celor de la Rangers, Ianis Hagi, Todd Cantwell şi Glen Kamara au fost întrebaţi cine este cea mai faimoasă persoană pe care o au în agenda telefonică. 

"Probabil aș spune că Steven Gerrard (n.r. fostul antrenor de la Rangers)", a spus Kamara.

”Același răspuns și din partea mea”, a răspuns și Ianis Hagi.

După ce a auzit replica lui Ianis Hagi, Glen Kamara a spus: "Nu e tatăl tău?”. Tricolorul și-a justificat ulterior alegerea și a spus de ce nu l-a nominalizat pe "Rege": "Ar fi prea evident, pentru că este tatăl meu”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel