Cel mai faimos om pe care Ianis Hagi îl are în agenda telefonică. Nu e Gheorghe Hagi

Facebook Ianis Hagi
Facebook Ianis Hagi

Ianis Hagi a spus care este cel mai faimos om pe care îl are în agenda telefonică. Şi culmea, nu e tatăl său. 

 

Într-un interviu pentru televiziunea celor de la Rangers, Ianis Hagi, Todd Cantwell şi Glen Kamara au fost întrebaţi cine este cea mai faimoasă persoană pe care o au în agenda telefonică. 

"Probabil aș spune că Steven Gerrard (n.r. fostul antrenor de la Rangers)", a spus Kamara.

”Același răspuns și din partea mea”, a răspuns și Ianis Hagi.

După ce a auzit replica lui Ianis Hagi, Glen Kamara a spus: "Nu e tatăl tău?”. Tricolorul și-a justificat ulterior alegerea și a spus de ce nu l-a nominalizat pe "Rege": "Ar fi prea evident, pentru că este tatăl meu”.

Gică Hagi, supărat că Ianis nu a fost trecut pe listă pentru convocarea la naţională 

"Nu vreau ca opinia publică să fie prost informată sau să ne lăsăm duși de emoție. Lui Ianis, cât a fost accidentat, antrenorul echipei naționale i-a spus că e un jucător foarte important. Cel puțin, așa am citit eu.

Acum Ianis e sănătos, joacă puțin pentru că nici nu poate juca mai mult. Eu am văzut, sau toată România a văzut, adevărul e că n-a fost convocat nici măcar pe lista preliminară.

Eu, ca fost jucător, ca om de fotbal, vin și spun: Ianis nu e important pentru selecționer. Dacă era important, cu siguranță era cel puțin pe lista stranierilor. Când i se comunică jucătorului direct că e foarte important, mă întreb de ce oare lipsește la prima acțiune.

Simplu, îmi dau seama că nu e important pentru selecționer. Nu e pus nici măcar pe lista preliminară! Asta înseamnă că nu contează pentru echipa națională. E o realitate, nu e important pentru echipa națională.

Nu dăm verdicte, e o situație foarte clară. Mi se pare că Ianis nu e important pentru echipa națională. A jucat foarte bine înainte să se accidenteze la echipa națională, iar acum e sănătos și nu intră pe listă.

E pe teren 15-20 minute, dar măcar e pe teren. Pot să zic cu tărie că Ianis nu e așa important. Pitu cât joacă? Vă zic de unul de-al meu. În ultimele zece meciuri, cât a jucat titular? Vorbesc de unul de-al meu, să nu fiu acuzat de altceva. El de ce e pe listă și Ianis nu? Ianis poate face mai multe în 10 minute decât Pitu, datorită experienței superioare pe care o are. Selecționerul ne-a dat un mesaj foarte clar", a spus Gică Hagi, la Digi Sport Special.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel