Hoți, urmăriți de ghinion: au sustras un seif gol

Planul de îmbogățire gândit de un grup de hoți nu a fost unul bine detaliat. Pe lângă faptul că infractorii s-au chinuit să forțeze două uși metalice, deși era mult ușor să spargă geamul, ei au plecat în spinare și cu un seif complet gol.

Potrivit Digi 24, sediile Primăriei și Poştei dintr-o comună arădeană au fost sparte de hoți. Doar că seiful metalic sustras din Primărie, pe care hoții l-au cărat în brațe kilometri întregi, era gol.

Hoții nu au luat în calcul că, la sfârşit de lună, banii se predau la Trezorerie, dar au depus ceva efort să forțeze două uși metalice, în loc să intre pe geam, direct în biroul în care se afla seiful.

„Nu era expus la vedere, era într-un sertar. Înăuntru n-a fost nici un leu, deoarece era sfârşit de lună, era în data de 31, vinerea, noi am predat toţi banii la Trezoreria Arad”, a declarat Delia Mariş, angajat al primăriei.

Același ghinion i-au urmărit pe hoți și în acțiunea ulterioară, de la sediul Poștei, unde, după ce au spart uşa de termopan şi au tăiat lacătul grilajului din interior, hoţii au descoperit că în casierie nu era niciun leu.

Deşi spargerea a fost dată la sfârşitul săptămânii trecute, nimeni nu a ştiut nimic până luni dimineaţă, când angajaţii Primăriei şi Poştei au venit la serviciu.

Poliţia a deschis imediat o anchetă, însă, până acum, nici urmă de hoţi. În schimb, primăria a fost găsită responsabilă, pentru că avea un sistem de alarmă, dar acesta nu fusese activat după ultima renovare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel