Urmărește emisiunea live


HOROSCOP. Destinația de vacanță în funcție de zodie

Astrele au ceva de spus chiar și atunci când îți alegi vacanța. Iată care sunt cele mai propice destinații de vacanță în funcție de fiecare zodie.

Iată care sunt destinațiile de vacanță în care te vei simți cel mai bine, potrivit celor de la momondo.ro:

BERBEC 

Un lucru să fie clar: pentru berbeci, concediu nu este sinonim cu relaxare.

În Sydney, Australia, vei avea la ocazii de-a mai arunca niște apă rece peste chefu-ți nebun de mișcare... câte fire de păr pe un scalp de reclamă Pantene. Te-așteaptă acolo o frumoasă plajă (și instructori asemenea) unde să înveți în sfârșit să faci surf, canoe sau kayaking și un parc cu tot ce-i trebuie pentru plimbări, trasee și drumeții (Parcul Național Sydney Harbour). Nu mai spunem de furtunul de adrenalină la care poate da drumul un skydiving pe deasupra orașului sau o cursă cu o mașină de Formula1. Da, le găsești pe toate în Sydney.

TAUR

Nu ne vine nimic mai potrivit în minte pentru reprezentanții acestei zodii decât legendarul Las Vegas, SUA. Dar, hei, nu fugi deja cu gândul la dezmățuri îmbrăcate în cărți de joc! Orașul poate mult mai mult decât acest veșnic clișeu. Dacă e să vorbim de lux, serviri ca la carte și specialități culinare, nu ne plângem. Las Vegas este locul de cheltuit ceva dolari de dragul opulenței. Dar asta nu înseamnă că nu rămâne și loc de cultură; vei da aici peste muzee precum Neon (care spune povestea acestui oraș exploziv care se trage din deșert), Galeria de Arte Bellagio sau Erotic Heritage Museum (ce credem că nu are nevoie de explicații descriptive).

GEMENI

Bangkok, Thailanda, ar trebui să poarte eticheta viitoarei tale călătorii.

Știm că odată ajuns, îți vei simți gâtul cum se usucă brusc de setea unei petreceri ce-și găsește obștescul sfârșit abia spre dimineață. Dar când vei căuta să alegi locul de acțiune, te vei simți ca și cum te afli în fața unui șifonier în care s-au îndesat haine cu nemiluta, iar tu, neștiutor, tocmai ai deschis ușa. Într-un cuvânt, copleșit.

RAC

Racii vor fi întotdeauna fericiți într-o ambianță de familie, prieteni, confort și tot ce mai aduce a cămin familiar.

Racii sunt destul de atenți cu finanțele. Nu se vor năpusti la prima cameră de hotel scump care le taie calea, ci vor prefera mai degrabă o pensiune sau o cameră în casa unui localnic. Şi ştii unde-ţi vei vedea întrunite toate condiţiile mai sus numite? Cuba! Dacă-i prima ta călătorie în țara romului și a salsei, negreșit ar trebui să iei calea Havanei, dar păcat ar fi să treci un ocean și să nu mergi mai departe de granițele capitalei.

LEU

Dacă ne permiteți o mică recomandare vom spune Dubai. Fără putință de tagadă, acest oraș al superlativelor, cu cele mai înalte clădiri, cu cel mai mare mall, cea mai mare insulă creată vreodată de mână de om și alte cele mai... te va unge pe suflet. Nu te întoarce acasă fără să fi făcut un Safari în Deșert, fără să fi ajuns în vârful prea-înaltului Burj Khalifa, fără să fi luat măcar o cină la bordul unei croaziere sau fără să-i fi tras un selfie în fața fântânelor. Ei, chiar dacă usturimea buzunarului nu-ți permite să o faci decât pe cea din urmă... e bine și-așa.

FECIOARĂ

Marrakesh din Maroc, iar odată ajuns acolo, înainte de a face orice altceva, dă fuga la muzeul orașului. Toate obiectele de artă create de-a lungul istoriei de către marocani expuse acolo, ar trebui să-ți dea ceva de lucru cel puțin o după-amiază întreagă. Iar dacă asta nu-ți vine de hac, vizitează Mormintele Saadiene, locul de veci a 150 de prinți, prințișori, verișori de prinți, mătuși de prințese și alte exemplare regale.

După ce ți-ai luat porția de cultură, relaxează-te cum se cuvine într-un hamman tradițional marocan până ce îți simți pielea petală de trandafir.

BALANȚĂ

Balanța va trage întotdeauna către destinațiile ce le îmbină pe toate: modernitatea, tradițiile și natura și va călători mereu însoțită. Sau cel puțin va trage ceva sfori pentru a avea mereu companie. Asta pentru că iubește prea mult oamenii. Și nu multe sunt locurile cu oameni atât de amabili, atât de vorbitori de engleză și atât de gata să-ți iasă în întâmpinare de vei avea nevoie de ceva (inclusiv companie) precum Helsinki.

Iar când spunem că în capitala Finlandei le găsești pe toate, astea nu-s vorbe de clacă; natura urbană alcătuită din țărmuri de mare, arhipelag, păduri și parcuri, arhitectura numai bună de digerat între mese, buticurile cu vitrine îmbietoare și branduri și mai și plus evenimentele orășenești care se petrec aici cam tot timpul anului... prea puțin probabil să-ți arăți vreo nemulțumire.

SCORPION

Te vei simți ca uns cu mir pe suflet când îți vei scoate partenerul de viață la unul din restaurantele ultra-romantice din Bali sau când vă veți jura dragostea eternă și lumea întreagă va părea cu nimic mai mare decât miezul unei alune de pădure, pe una din neprihănitele plaje.

Iar insulele aproape neatinse din apropierea orașului, cele cu plaje de nisip alb și ape de-un albastru vibrant, ar trebui să fie suficiente pentru a-ți satisface nevoia mistuitoare de ceva-ce-n-a-mai-văzut-nimeni. Plus că întregul loc este un rai pentru gurmanzi, o binecuvântare pentru practicanții de yoga și un colț de absolut pentru amanții sporturilor extreme.

SĂGETĂTOR

Pentru săgetător nici nu contează cine știe ce destinația atâta timp cât are ce vizita, are munți în susul cărora să o pornească în drumeții și oameni pe care să-i cunoască și cu care să se încingă la vorbă. Iar dacă înainte de a se duce la culcare, îi așezi și o șa de cal între picioare cu tot cu bietul dobitoc să-i tragă o echitație înainte de-ncheierea zilei, îl vei găsi fericit nevoie mare.

Credem de cuviință că Myanmar îți va da destule motive să arzi ceva calorii bune, explorând faimoasele pagode și temple buddhiste de secol 9 din Bagan (la pas sau pe bicicletă), vreo 2200 la număr, făcând un jogging de înviorare pe una din plajele scăldate în zorii dimineții și încheind ziua cu o drumeție către cel mai înalt vârd Hkakabo Razi (5881m). Unde mai pui că mâncarea este delicioasă, oamenii sunt prietenoși ce n-ai văzut și prețurile sunt floare la ureche?!

CAPRICORN

Tokyo, Japonia. Un pământ ce poartă greutatea atâtor contraste dintre tradiție și tehnologie o să-ți dea ocupație. Fă tot ce poți să strecori în program o vizită la muzeul de animație Studio Ghibli, un fel de Disney japonez dedicat oricui are senzația că un copil nărăvaș îi zace sub piele și se mai trezește din când în când la viață să încurce ițele în lumea adulților.

Timpul, cel care pe toate le șterge, va trebui să se spetească muncind să te facă să uiți o vizită la Palatul Imperial din Tokyo – reședința împăraților și o enormitate de muzeu care prezintă arta și cultura japoneză.

VĂRSĂTOR

Dacă poți să faci ceva pentru ca lumea asta să fie un loc mai bun, o faci fără să clipești: hoteluri și mijloace de transport eco-friendly și eco-turismul în general te ung pe suflet, iar Norvegia este un model internațional la capitolul protejarea mediului. Când vei vedea cum și-au organizat tot turismul în favoarea conservării, vei rămâne consternat de admirație (mai ales fiordurile din vecinătatea capitalei Oslo).

Și pentru că te dai în vânt de mama focului după cauzele sociale, ia spune, te-ai gândit vreodată să practici volunturism? Nevoia ta înnăscută de a cunoaște și a salva lumea ar putea fi strajnic satisfăcută de o astfel de experiență.

PEȘTI

Cu plajele-i la care ar pofti până și un om de gheață, cu natura cochetă și gastronimia ce te face să vezi viața drept o salbă de diamante, Tenerife este o idee mai mult decât fericită în cazul peștilor; plus că-i și ieftină. De prisos să mai spunem că se pretează a fi vizitată tot timpul anului, dar dacă nu zăbovești prea mult și pleci acușica, în februarie – martie, vei avea norocul să iei parte la ceea ce am putea numi fratele mai mic al carnavalului Rio de Janeiro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel