HANDBAL. Steaua - CSM Bucureşti, umilință pentru vicecampioana României

Foto: arhivă
Foto: arhivă

CSM Bucureşti a pierdut la scor  derby-ul cu Steaua, din etapa a patra a Ligii Zimbrilor.

Vicecampioana României a reușit  o contraperformanţă istorică. A înscris primul gol abia în minutul 19:01, când scorul era deja 9-0 pentru Steaua!

Primul gol al CSM-ului a venit abia in minutul 19. Echipa antrenată de Pau Campos Sunen a mai înscris de cinci ori până la pauză, dar a făcut-o şi portarul Stelei. Stănescu a marcat de două ori la rând şi, la pauză, handbaliştii antrenaţi de Ovidiu Mihăilă aveau un avantaj de zece goluri.

În repriza secundă, CSM nu a putut să reducă din proporţiile scorului. S-a terminat 29-21 pentru Steaua, într-un meci în care Stănescu a ajuns la 19 parade şi trei goluri marcate.

Pentru Steaua au marcat Gabriel Florea 6 goluri, Samvel Aslanian 4, Martin Johannson 3, Ionuţ Georgescu 3, Marin Vegar 3, Milos Kostadinovic 3, Tudor Stănescu (portar) 3, Alin Roşu 2, Marius Stavrositu 1, Ivan Dimitrijevic 1.

Golurile echipei CSM Bucureşti au fost înscrise de Nicuşor Negru 4, Bogdan Mănescu 4, Antonio Robledo 4, Alexander Tioumentsev 2, Ionuţ Ramba 2, Ramon Şomlea 2, Chike Onyejekwe 1, Adrian Rotaru 1, Goce Georgievski 1.

Dacă pentru Steaua a fost a treia victorie, CSM a ajuns deja la trei înfrângeri în patru etape în condiţiile în care era considerată printre favoritele la titlu în acest sezon.

Pe primul loc se află Dinamo, cu 12 puncte, urmată de HC Odorhei, Potaissa Turda şi Steaua, cu câte 9 puncte şi SCM Politehnica Timişoara şi AHC Dobrogea Sud, cu câte 7.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel