Handbal masculin: CSM București l-a achiziționat pe pivotul Andras Szasz

Pivotul Andras Szasz, unul dintre cei mai promițători jucători ai generației '94, a ajuns la un acord cu echipa de handbal masculin CSM București, pentru care va evolua în următoarele două sezoane, a anunțat clubul pe site-ul său oficial.

 Născut pe 24 ianuarie 1994, Szasz s-a format ca jucător la CSȘ Odorhei, iar apoi a făcut pasul la echipa mare — HC Odorhei. A câștigat cu formația harghiteană Cupa Challenge, în 2015.

Szasz a fost unul dintre artizanii calificării naționalei de tineret la Mondialul din Brazilia 2015. Pivotul de 23 de ani va evolua cu numărul 20 la CSM București.

Simt că acest transfer este un pas mare pentru mine. Am ajuns la o echipă care în ultimii ani a jucat mereu finala campionatului și a participat în cupele europene. Îmi doresc extrem de mult un titlu de campion și un parcurs lung în Europa. Sper și cred că o să reușesc asta la CSM București, a declarat Andras Szasz după ce a semnat pentru CSMB.

La rândul său, Bogdan Vasiliu, șeful birou handbal la CSM, a comentat noua mutare: Ne bucură extrem de mult faptul că am reușit să semnăm cu un pivot de mare perspectivă precum Andras Szasz. Este unul dintre jucătorii noului val al echipei naționale, iar prezența lui în rândul 'Tigrilor' poate fi un factor determinant în îndeplinirea obiectivelor pentru sezonul următor.

Szasz este al doilea jucător adus de CSM București de la HC Odorhei în această vară, după extrema stângă română Chike Onyejekwe.

Vicecampioana României a ajuns la trei transferuri pentru noul sezon, primul fiind centrul spaniol de origine rusă Alexander Tioumentsev Barabash.

Echipa bucureșteană are și un nou staff tehnic, compus din spaniolii Pablo Campos Sunen (antrenor principal), Xavier Salvador Jauma (antrenor secund) și bosniacul Mario Blazevic (antrenor cu portarii). (Agerpres)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel