EXCLUSIV  Handbal, juniori. Jucătoare agresată de antrenoare, în timpul meciului. Părinte: Am fost oripilată! VIDEO

Ileana Morari
Ileana Morari

Un părinte care are copilul înscris la una dintre echipele de handbal junior ne-a povestit un caz incredibil în care o antrenoare o lovește pe una dintre jucătoarele, în vârstă de numai 16 ani, ale echipei de fete pe care o antrenează, chiar în timpul unui meci. 

Alexandra Miulescu transmitea live cu telefonul mobil un meci al echipei de handbal de junioare CSS 6 când a surprins un episod care a revoltat-o și a decis, ca mamă de băiat care joacă handbal, să sesizeze situația forurilor competente.

"Copilul meu este încris la CSS2, dar am mers la acel club să văd meciul. De obicei mergem la meciuri chiar dacă nu joacă copiii noștri ca să ne bucurăm de ceea ce pot face juniorii noștri. Sunt parinți care au avut copii la echipa doamnei Morari. O fetiță știu că s-a lăsat de handbal din ceea ce spunea mama ei. Am făcut o sesizare către Federația Română de Handbal(FRH) și aștept un răspuns. Doamna Vărzaru, secretarul general al FRH, nu încurajează un astfel de comportament și a răspuns pozitiv la sesizarea mea.

Am atașat ca probă acest filmuleț și am descris cum jucătoarea care a ieșit de pe teren a fost lovită de doamna antrenor Morari. Am primit mesaje prin care mi-au transmis că ar trebui să tac din gură. Nu știu cine sunt persoanele, dar sigur aveau legătură cu situația. Sunt fetițe de 15, 16 la această echipă și sunt copii buni. Am fost oripilată ca mamă de copil care joacă handbal. Am văzut foarte multe meciuri și nu am surprins niciodată așa ceva. Părinții acelor fetițe susțin, se pare, acest comportament al doamnei Morari că duminica aceasta, la meci, își dădeau coate și spuneau uite-o pe aia care filmează și au anunțat-o pe antrenoare și aceasta și-a schimbat radical atitudinea", a povestit, revoltată, Alexandra Miulescu pentru DC News. 

Sesizarea, trimisă către comisia de disciplină

DC News a contactat și pe Cristina Vărzaru, secretar general al FRH, care ne-a confirmat că sesizarea a ajuns la comisia de disciplină. "Nu sunt eu în măsură să analizez cazurile. Eu am trimis către comisia competentă să analizeze aceste cazuri ca pe orice altă sesizare. Este prima sesizare pe care am primit-o referitor la doamna Morari", ne-a spus secretarul general al FRH, Cristina Vărzaru.  

Vezi aici momentul filmat în care antrenoarea Ileana Morari se comportă agresiv cu tânăra jucătoare:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel