Handbal feminin: România învinsă de Spania

La o diferență de opt goluri, după o repriză de coșmar, România a fost învinsă clar de Spania.

Naționala feminină României a fost învinsă fără drept de apel de reprezentativa Spaniei, cu scorul de 26-18 (13-12), marți, la Frederikshavn, într-un meci din Grupa D a Campionatului Mondial de handbal feminin din Danemarca, scrie Agerpres.

Tricolorele au avut un început foarte bun de meci și s-au menținut la cârma jocului timp de 25 de minute, dar apoi au cedat complet și au terminat meciul în genunchi, pierzând clar, la opt goluri.

România a deschis scorul și apoi s-a desprins la 4-1 (min. 6), după o triplă reușită de Neagu. Spania s-a apropiat al un singur gol, 5-4 (9), iar în minutul 19 a restabilit egalitatea, 8-8. Echipa antrenată de Tomas Ryde a avut câteva minute bune și s-a desprins din nou pe tabelă, la 11-8 (23), iar apoi scorul a ajuns la 12-9 (24). A urmat una dintre căderile binecunoscute ale naționalei feminine de handbal, care nu a mai marcat până în finalul reprizei, încasând în schimb patru goluri la rând, astfel că la pauză Spania conducea cu 13-12, în premieră.

Evoluția sub așteptări a echipei noastre a continuat și după pauză, primul gol al României venind în minutul 38 (Neagu), pentru 16-13. Au fost în total 14 minute fără gol din partea naționalei României, care a încasat 7 în acest răstimp.

Spania a zburdat în continuare, în timp ce jucătoarele noastre, în frunte cu vedeta Neagu, nu s-au regăsit, au jucat neinspirat, nereușind să găsească soluții pentru penetrarea defensivei avansate a ibericelor. România nu a reușit să profite nici de momentele de superioritate pe care le-a avut sau de situațiile clare de gol ivite.

Scorul a luat proporții, iar diferența maximă a fost de opt goluri, la finalul timpului regulamentar, 26-18.

România a marcat doar șase goluri în repriza secundă (scorul mitanului secund a fost de 6-13), situația mingilor pierdute fiind una elocventă, 3 Spania, 13 România.

Spania a ratat trei aruncări de la 7 metri (Martin, Pena, Alberto), iar România două, mai scrie sursa precizată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel