CSM Bucureşti - Krim Ljubljana, rezultat în Liga Campionilor

CSM Bucureşti a jucat cu Krim Mercator Ljubljana, sâmbătă, în Grupa principală 2 a Ligii Campionilor la handbal feminin.

CSM Bucureşti a fost învinsă în deplasare de formaţia slovenă RK Krim Mercator Ljubljana, cu scorul de 23-22 (12-11), sâmbătă, într-un meci din Grupa principală 2 a Ligii Campionilor la handbal feminin. Decimată de accidentări, fără Sabina Jacobsen, Amanda Kurtovic, Andrea Lekic, Majda Mehmedovic, Cristina Neagu, toate accidentate, campioana României a făcut cel mai slab joc din actuala ediţie a competiţiei.

CSM Bucureşti a avut o primă repriză modestă, a condus o singură dată, cu 1-0, iar la pauză Krim avea un gol în plus pe tabelă, 12-11, după ce echipa antrenată de Dragan Dzukic a pierdut-o şi pe Claudia Constantinescu, care a primit cartonaş roşu (min. 21). Tigroaicele au reuşit egalarea în debutul reprizei secunde (31), după care au urmat 15 minute fără gol pentru echipa bucureşteană, Krim desprinzându-se la 19-12. CSM a început o cursă de urmărire şi a reuşit să se apropie pe tabela de marcaj, pierzând la un singur gol, 22-23. Iulia Curea a fost cea mai bună marcatoare a echipei din Capitală, cu 9 goluri.

Pentru CSMB au mai înscris Barbara Lazovic 5 goluri, Dragana Cvijic 3, Elizabeth Omoregie 3, Jovanka Radicevic 1, Oana Manea 1. Pentru Krim au punctat Tjasa Stanko 8 goluri, Tamara Mavsar 4, Lamprini Tsakalou 4, Polona Baric 4, Nina Zulic 1, Sara Ristovska 1, Dora Krsnik 1. Meciul a fost arbitrat de rusoaicele Viktoria Alpaidze şi Tatiana Berezkina, iar delegat EHF a fost slovena Anja Freser.

În clasament, Gyori Audi ETO KC ocupă primul loc, cu 15 puncte, urmată de Vipers Kristiansand, 10 puncte, CSM Bucureşti, 10 puncte, FTC-Rail Cargo Hungaria, 9 puncte, RK Krim Mercator, 5 puncte, Thuringer HC, 1 punct. CSMB şi Krim au un joc în plus. CSM Bucureşti va juca ultimul meci pe 8 martie, acasă, cu Thuringer HC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel