Handbal. CSM București, cel mai dificil moment din acest an

Foto: CSM București
Foto: CSM București

CSM Bucureşti susţine duminică, de la ora 17:50, la Næstved (Danemarca), meciul trei din Grupa A a Ligii Campionilor, cel cu Nykobing Falster Handboldklub. 

Cu o victorie, campioana României îşi asigură deja prezenţa în grupele principale ale competiţiei.

Meciul din Danemarca poate fi socotit şi cel mai important din 2017 în mandatul danezei Helle Thomsen. CSMB nu are nicio problemă în Liga Naţională, adversarii întâlniţi până acum în Liga Campionilor, Krim Ljubljana şi Vistal Gdynia, şi-au arătat limitele, astfel că Nykobing a rămas singurul obstacol de trecut. Jocul are o oarecare dificultate pentru că are loc în deplasare, pentru că altfel campioana României n-ar fi trebuit să-şi pună decât problema diferenţei de scor.

Nykobing este suprinzătoarea campioană a Danemarcei în ultimul sezon, titlu obţinut şi cu Nathalie Hagman, extrema dreaptă a reprezentantei României. Odată cu plecarea jucătoarei din Suedia, parcă şi nivelul valoric al echipei a mai scăzut. Nykobing este abia pe locul 8 în întrecerea internă, iar în Liga Campionilor a cedat neaşteptat săptămâna trecută, în deplasare cu Krim Ljubljana, scor 26-27. CSM Bucureşti trebuie să ţină cont însă de adversar, având în vedere că un meci în compania unei reprezentante a Danemarcei oricând este periculos. De altfel, s-a convins de acest lucru anul trecut, când a cedat pe terenul echipei FC Midylland cu 24-21, deşi era socotită favorită, scrie Prosport.

Dacă Nykobing traversează o perioadă cu evoluţii oscilante, în schimb, CSM Bucureşti arată de la un meci la altul tot mai bine. În ultima săptămână a câştigat la diferenţe de peste 10 goluri partidele cu echipele numărul 2 şi 3 din Liga Naţională, SCM Craiova şi Corona Braşov.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel