EXCLUSIV  Goţiu - Palada. Ion Stelian (USR): S-a declanşat un război fizic. Vom fi toţi supuşi aceluiaşi tratament?

Senatorul USR Mihai Goțiu a depus, joi, 14 septembrie, o plângere penală împotriva lui Mirel Palada, cel care l-ar fi agresat fizic miercuri seară la B1. Deputatul USR de Constanța Stelian-Cristian Ion a avut o reacţie în acest caz, care a devenit subiectul zilei.

Contactat de redactorii DC News, acesta a spus că este „absolut revoltător". „S-a trecut la un alt nivel. E periculos. Ce să înţelegem? Că începând de ieri s-a declanşat un război fizic, că vom fi toţi supuşi aceluiaşi tratament? Colegul meu a reacţionat foarte bine, în sensul că nu a ripostat. A fost la spital, a depus o plângere penală", a declarat Stelian-Cristian Ion.

Acesta a reamintit că nu este un episod singular. „La începutul acestui an, un senator PSD de Constanţa l-a agresat pe colegul nostru, deputatul Iulian Bulai, chiar pe culoarele Parlamentului", a scris, joi, Stelian-Cristian Ion într-un mesaj publicat pe Facebook. Întrebat despre acest moment, a precizat următoarele: „Ruşinos momentul. A fost un prim episod, cel puţin de care ştiu eu. Au urmat şi alte ameninţări, tot colegul meu Iulian Bulai ştiu că a fost ameninţat. Văd că se repetă, recidivează."

„Ar trebui să conştientizeze că a săvârşit o faptă extrem de gravă. Să-şi ceară scuze la modul sincer şi să aştepte să i se aplice pedeapsa penală. Ceea ce este grav e că unele persoane publice au felicitat în mod public, ceea ce mi se pare de o gravitate extremă, o încurajare sau incitare la violenţă. Chiar şi fapta aceasta mă gândesc că trebuie sancţionată şi vom găsi o formulă să sesizăm organele şi cu aceste incitări la violenţă", a spus deputatul USR de Constanţa pentru DC News.

Cu comportamente de genul acesta nu faci decât să încurajezi violenţa, a mai declarat acesta. „Vă daţi seama ce văd copiii? Ce exemplu dăm celor care se gândesc la un moment dat că ar vrea să schimbe ceva şi ar face acest lucru intrând în politică. Să se pregătească, să facă arte marţiale, să facă box înainte să intre în politică. Nu mă aşteptam la aşa ceva", a spus Stelian-Cristian Ion.

[citeste si]

Amintim că Mihai Goțiu a ajuns, joi, la Secția 1 Poliție pentru a depune plângere penală împotriva fostului purtător de cuvânt al Guvernului Mirel Palada. „Am venit să depun plângere împotriva a ceea ce a făcut domnul Mirel Palada aseară. Am pregătit-o deja și o depun în câteva minute aici, la Poliție. (...) Am mers pe articolul 257 din Codul penal, mai exact ultraj. Sunt trei pagini, plus actele de la aseară de la urgență și IML", a spus senatorul USR Goțiu.

Întrebat dacă se aștepta să fie lovit, Goțiu a răspuns: „Evident că nu mă așteptam să mă lovească, nici nu am fost atent la așa ceva, adică nu puteam să mă gândesc că cineva care a fost purtător de cuvânt al Guvernului are un astfel de comportament", a spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel